2777
2789
عنوان

بعضی مغازه ها ظرف کهنه رو بازسازی میکنن میفروشن

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 25 پست
ولی من دیدم معازههاشون اکثر نو هم میفروشن شدکتی یا جنسای مختلفمارک نداشت؟

من تاحالا ندیدم جایی ظرف بفروشن بگن این بازسازی شده اس،اصلا صداشو درنمیارن به عنوان نو میفروشن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تاحالا ندیدم جایی ظرف بفروشن بگن این بازسازی شده اس،اصلا صداشو درنمیارن به عنوان نو میفروشن

اره ولی وقتی میخری و سایزای مختلف جلوته  انتخاب میکنی میفخمی اینا مال یه شرکتن 

اگر همه مختلف و سایزای متفاوت و طرحای متفاوت باشن کیفیتهای بعصیاشونم ضعیفتر اونوقت شاید شک کنیم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
چرا از جای معتبر نخریدی؟ بیشتر مغازه ها قابل کهنه نمیگیرن اونی ک میگیره دسته دوم هم میفروشه چون نصف ...

یچیز دمه دستی میخاستم ،رفته بودم عبدل اباد به چشمم خورد زودخریدم بعداومدم خونه ازفکروخیال دهنم سرویسه 

یچیز دمه دستی میخاستم ،رفته بودم عبدل اباد به چشمم خورد زودخریدم بعداومدم خونه ازفکروخیال دهنم سرویس ...

خوبه بابا 

انقدر میتراشن ظرفو صیقل میدن حرارت میدن 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
گرانیت نخرین بازسازی هم ندین همش ضرررههه فقط و فقط قابلمه استیل

وای ن 

من کرکماز اصلشم دارم چندساله استفاده نکردم خیلی مزخرف بود همه چی میچسبه و حا هم نمیفته غذا

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید