2777
2789
عنوان

شما هم مثل من قدرت خريدتونو از دست دادين

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 40 پست
پول اموزش دخترم و لباسش و تنقلاتشم با منه

یعنی ماهی 20 تومن واسه اینا

ولا پولدارها اینطور خرج نمیکنن

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما هم همینطوری ب نسبت پارسال خیلی قدرت خریدمون اومده پایین و تقریبا هرچی داریم صرف خوردن میشه

حالا من دوستام همش هر سه وعده رو خوب ميخورن از عسل و سر شير بگير تاااا ماهيچه و بوقلمون ناهار و شام ! من فقط يه وعده غذا درست ميكنم اونم غذاي گرون و انچناني نه ! 

خوب مدیریت نمیکنی اموزشش میشه رفت جای معمولی تر تنقلات از عمده فروشها بخر مثلا من خودم مکمل هامو از ...

اره منم احساس ميكنم چون ب قيمتا زياد دقت نميكنم ! بايد بشينم ماه ب ماه بنويسم و مديريت كنم 

من ماهی ۱۲ حقوقمه 

۴ونیم کرایه خونه میدم 

خرج خوردوخوراکم هست 

لیزر و روتین پوستیام و ترمیم مژه و ناخون 

خرید و .... حداقل درماه یه تیکه لباس و میخرم 

ماهی نزدیک ۱تومن کرایه تا سرکارمه 

بازم اضافه ام میارم هرچندماه یه تیکه پس انداز طلا میخرم 

چیکاااار میکنی با ۲۰ تومن 😐😐😐😐

اره منم احساس ميكنم چون ب قيمتا زياد دقت نميكنم ! بايد بشينم ماه ب ماه بنويسم و مديريت كنم

من حتی گوش پاککن از سایت نصف قیمت میخرم به جای اینکه یه گوش پاکنن ۲۰ یا۳۰ بخرم ۱۲تا میخرم از سایت ۱۰۰ تا یکسال هم دارم مثلا 

دکتر پوست میرم چیزایی که داده اول سایت چک میکنم 

دیروز یه صندل بود ۱۲۰۰ ولی تو سایت از ۵۰۰ همونو زده بودن 

ماوالتفات اینارو میتونی برا خودت خرج کنی 

و...... 

قبل خریدت سایت رو چک کن حتما 

یعنی ماهی 20 تومن واسه ایناولا پولدارها اینطور خرج نمیکنن

عزيزم بيست تومن وقتي حرف ميزنيم اسمش بيست تومنه ! چها بار هايپر بري وگرشت و مرغ و لوازم تعميري و …. نميمونه !!! يه حساب كتاب ساده ميگم اين ماه دوازده تومن دادم مدرسه نزديك دو تومن كلاس زبان ! ميمونه ٦ تومن با ٦ تومنيه ماه شما ميگذره ؟

عزيزم بيست تومن وقتي حرف ميزنيم اسمش بيست تومنه ! چها بار هايپر بري وگرشت و مرغ و لوازم تعميري و …. ...

عزیزم وقتی نمیرسونی بچه رو مدرسه دولتی خوب ببر اتفاقا معلم مدارس ابتدایی دولتی بهتروباتجربه ترن با ازمون اومدن ولی غیرانتفایی برای ماهی ۳،۴تومن اومدن و بی تجربه 

زیاد دیدم البته مدرسه دولتی خووووب باید بره

بعدهم برای راهنمایی دبیرستان اگر بچت باهوش و بااستعداد باشه خودش مدرسه نمونه دولتی و استعداددرخشان قبول میشه تگر نه هرچقدر هزینه کنی انچنان تاپ و خاص نمیشه 

کلاس زبان معمولا ترمی حدود ۱تومنه یعنی هر۳ماه