2777
2789
اوه اوه پس مغروره کسیو نمیشناسی دربارش بدونه؟شاید پارتنر داره یا کلا علاقه به رابطه نداره

میتونم بپرسم در موردش ولی نمیتونم اینکارو کنم بقیه شاید فکر کنن چشم روش دارم .........

آره مغرور بنظر میاد ولی چند باری حس کردم دنبال بهونه بود تا بیاد کلاسم یا ازم سوال بپرسه‌...نمیدونممم آه الان وقت این حس نیست وسط امتحاناتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راحت باش عزیزم تصمیمت محترمه ولی چقدر پخته حرف میزنی بهترینارو برات میخوام حرفت درسته به قصد آشنایی ...

خیلی دوست دارم بیشتر باهات حرف بزنم قشنگم 

اگه میخوای خصوصی حرف بزنیم؟

اره با هرکی حرف میزنم میگه انگار ۲۵ سالته ولی به خاطر اتفاق هایی که برام افتاده و تجربه هایی که کردم این حرفارو میزنم قربونت بشم چقدر شما مهربون و باشعوری امیدوارم قشنگ ترین اتفاقا برات پیش بیاد

فکر کن عشقم:)ببین مجرد بمونی برات خوبه یا متاهل و بنظر من اصلا به سن ربطی نداره مهم اینه مغزت به بلوغ فکری رسیده باشه و اگه کیس خوبی اومد ردش نکن

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)

من کلی واسه خودش و دختراش هدیه گرفتم تو این مدت واسم جوراب هم نگرفته پشت سرمم کلی حرف میزنه فقط به خ ...

اخ نگو خونوادش ب شدت خسیسن باورت نمیشه من تازه دوماهه  بچه دار شدم تا حالا هیچی نخریدن براش

آره ازم متنفرن همشون . فقط سر جلسه ی امتحان واسه تقلب رسوندن من و میخوان عوضیا بالاخره گذر پوست ب دب ...

وای خودتو درگیر این ادمای سمی نکن خوشگل خانوم تو لیاقتت یه دوست خوب و وفاداره حتما ولشون کن دارن سواستفاده میکنن

این جیغ کشید پرید وسط گفت چطوری کودتاگر 😂دیگه آب شد رفت تو اتاق در نیومد خانواده شوهرشو تا ۶ ماه ...

وااااای من قطع رابطه میکردم😂😂😂😭اقا اصلا وقتی یهویی میان خونه ادم همینه

میتونم بپرسم در موردش ولی نمیتونم اینکارو کنم بقیه شاید فکر کنن چشم روش دارم .........آره مغرور بنظر ...

درست میگی نادیدش بگیر نزار حست بیشتر شه سرتو مشغول کن کم کم از سرت میره مگه اینکه بیاد و حرفو باز کنه و اگه قصدش دوستی بود حتما ولش کن

وای خودتو درگیر این ادمای سمی نکن خوشگل خانوم تو لیاقتت یه دوست خوب و وفاداره حتما ولشون کن دارن سوا ...

چشم قربونت برم عزیزم فدای شما بشم من باشه؟💋💋🫀🫀 

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

اخ نگو خونوادش ب شدت خسیسن باورت نمیشه من تازه دوماهه بچه دار شدم تا حالا هیچی نخریدن براش

خدا لعنت کنه همچین ادماییو ابرومو جلو خوانوادم بردن ببخشید اشغالاااا

خیلی دوست دارم بیشتر باهات حرف بزنم قشنگم اگه میخوای خصوصی حرف بزنیم؟اره با هرکی حرف میزنم میگه انگا ...

با کمال میل خوشحال میشم مهربون ...

دقیقا هم فن بیانت هم بار کلماتت قشنگ احساس آدمو لمس میکنی

درخواست میدم که باهم صحبت کنیم  ولی برای فرصت های مناسب تر الان دیر وقت هست نمیخوام مزاحم وقتت بشم حتما ی وقت بذاریم که صحبت کنیم ....فعلا من میرم  بخوابم ۲ ساعت دیگه باید برم مدرسه و بعد کارای دانشگاه🤍