2777
2789
چند سالته گلدختر؟رفیق دارم ،مستقل هم شدم منظورم از رابطه عاطفی یک مسیر عشقی که به ازدواج ختم بشه از ...

عشقم نمیتونم بگم اینجا سنم خیلی کمه خیلی زیاد و مجبوری ازدواج کنم واسه دلایلی...ولی خوب اولا دوسش نداشتم الان دارم میدونی سنش کمه منم اینجا بعضی خانومای مهربون سایت بهم یاد دادن چیکارا کنم چون سنش کمه بچست هرجور عادتش بدم اونکارو میکنه

با هیچکسی وارد رابطه نشو تو اجتماع بگرد کار کن مستقل شو ادمی که لیاقت همچین بانوی با ارزشیو داره خودش پیدا میشه ولی هرکی اومد جلو به قصد اشنایی باهاش حرف بزن نه دوستی

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا نمیشناسمش اقتضای یک موقعیت الان همکار همیم ولی اون معلم نیست خلاصه چیزی ک دیدم ازش سنگین هست و ...

واین از من بعیده ک بدون شناخت اصلا بخوام ب کسی حس داشته باشم مني ک برا همه تکبیر روانشناس میخونم

عزیزمی🫂💕۲ ساله عزیزم . نه بابا صمیمی نیستیم ، فقط همکلاسی ایم .۶ نفری رفتن بیرون ، سه تاشون خیلی ب ...

یا به خاطر موضوعی بهت حسادت میکنن یا ازت بدشون میاد ولی نمیخوان هم دوستیتون کات بشه برای همین دوری و دوستی میکنن بنظرم کات کن باهاشون این ادما عصاب روانتو بهم میریزن عشقم

عشقم نمیتونم بگم اینجا سنم خیلی کمه خیلی زیاد و مجبوری ازدواج کنم واسه دلایلی...ولی خوب اولا دوسش ند ...

خواهر تاپیک زدم یک ساعت پیش درموردش طولانیه باز نمیتونم اینجا بگم دوست داشتی بخونی نظر بدی خیلی خوشحال میشم و دعات میکنم🤍

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

اصلا نمیشناسمش اقتضای یک موقعیت الان همکار همیم ولی اون معلم نیست خلاصه چیزی ک دیدم ازش سنگین هست و ...

اوه اوه پس مغروره کسیو نمیشناسی دربارش بدونه؟شاید پارتنر داره یا کلا علاقه به رابطه نداره

عشقم نمیتونم بگم اینجا سنم خیلی کمه خیلی زیاد و مجبوری ازدواج کنم واسه دلایلی...ولی خوب اولا دوسش ند ...

راحت باش عزیزم تصمیمت محترمه 

ولی چقدر پخته حرف میزنی 

بهترینارو برات میخوام 

حرفت درسته به قصد آشنایی ولی مني ک قصد ازدواج ندارم چطور راه آشنایی و باز بذارم 

قلبم شاید ازدواج بخواد ولی عقلم نه 

و من نگران میشم گاهی اوقات 

یا به خاطر موضوعی بهت حسادت میکنن یا ازت بدشون میاد ولی نمیخوان هم دوستیتون کات بشه برای همین دوری و ...

آره ازم متنفرن همشون . فقط سر جلسه ی امتحان واسه تقلب رسوندن من و میخوان عوضیا 

بالاخره گذر پوست ب دبا خونه میافته اونموقع منم میگم بییییححححح👍🏻

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

وایییییی تو دیگ خیلی پوست کلفتی حالا این وسط شوهرت خوب باشه خوبه

من کلی واسه خودش و دختراش هدیه گرفتم تو این مدت واسم جوراب هم نگرفته پشت سرمم کلی حرف میزنه فقط به خاطر شوهرم کاری نمیکنم چون واقعا خیلی خوبه

وااااااااااای وای وای وای وای نگوووو من به جاش اب شدمممبعد چیشدددد

این جیغ کشید پرید وسط گفت چطوری کودتاگر  😂

دیگه آب شد رفت تو اتاق در نیومد  خانواده شوهرشو تا ۶ ماه ندید ...تا 

عروسی خواهر شوهرش میشه 

میره اونجا شوهرش باهاش حرف میزنه میگه نترس بابا فراموش کردن رفته چیزی نشده که 

آقا تا میرن اونجا مادر زنش میگه بهش چطوری کودتاگر 😂😂😂