2777
2789
عنوان

داستان دردسرهای من و خواهرشوهر

125 بازدید | 10 پست

داستان خواهر شوهرم

داستان از این قراره که من دوران عقدم هروقت می رفتم خونه مادرشوهر مینا

گهگداری اخم و تخم این خواهر شوهرم و به خودم می دیدم

ماهم راهمون دور بود من ماهی یکبار می رفتم خونشون

همون دو سه روزم این دختر نمی تونست جلو خودش و بگیره

اولاش فکر نمی کردم با من مشکل داشته باشه

می گفتم حال خودش کلا خوب نیست

تا یبار تو ماشین شوهرم که خواب بودم میاد تو ماشین ما و من با جیغ و دادش از خواب می پرم که داد می زد سر شوهرم و درمورد من بد می گفت

در نهایتم یبار دوران عقد تو خونشون بحثم شد با خودش و مادرش

اونم یجور ختم به خیر شد....

خیلی رفتارش مفصله فقط همین بس که این دختر به شدت پاچه پارست

گذشت تا نزدیکی عروسیمون مادرشوهر مینا گفتن تو پسرمونو از آبجیش و پدر مادرش دور کردی نمی خواد بری سر خونه زندگیت

بگذرد که چه چرت و پرتایی به من خانوادم گفتن و گذشت

چون زندگیم و می خواستم من مثل خودشون بی شخصیتی نکردم.

بعد ده بیست روز به زور اختلاف و گذاشتیم کنار و من و شوهرم رفتیم...

رفتارهای خواهر شوهرم تا همین اوایل عروسیمونم ادامه داشت و رفتن به خونشون و واقعا برام عذاب کرده بود

خداروشکر الان دیگه کاریم نداره منم که کلا کاریش ندارم .....

ولی این خانواده با کارشون تو دوران عقد کاری کردن که هر وقت به دوران عقدم فکر می کنم خداروشکر می کنم که تموم شد....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونا بی شحصیتیشون نشون دادن

ولی تو خوب باش و تغییر نکن مادرش هم بعد یه مدت که اثر حرفای اون بره میفهمه حق با کیه و ادم درست کدومه

کار خوبه خدا درست کنه خواهرشوهر خر کیه(این مورد مخصوص میگم بقیه به دل نگیرین خودمم خواهرشوهرم)

منم تو عقد دو سه تا مسئله بزرگ خیلی بد برامون پیش اومد و گذشتم بااینکه حقشون نبود بگذرم، خدا هم الحمدلله تو زندگیم برکت و عزت قرار داد خدا جای حقی نشسته و پاداشی بهت میده ب عمرت ندیده باشی

اونا بی شحصیتیشون نشون دادنولی تو خوب باش و تغییر نکن مادرش هم بعد یه مدت که اثر حرفای اون بره میفهم ...

متاسفانه امیدم و از دست دادم به اینکه بفهمند حق واقعا با کیه

یه مثالش که باعث این فکرم شده اینه که خواهرشوهرم بهم گفت حس خوبی به مادرت ندارم

وقتی ناراحتیم و به مادرش گفتم مادرش بهم گفت اصلا انتظار نداشتم ناراحت شدی از اینجور چیزا مثل این می مونه که دخترم بگو امروز حس خوبی به دانشگاه نداشتم

متاسفانه امیدم و از دست دادم به اینکه بفهمند حق واقعا با کیهیه مثالش که باعث این فکرم شده اینه که خو ...

عزیزمممم 

بد گفتن و حق باتوعه، متاسفانه مادرشون احساسین و دخترشونو به احترام و ادب ترجیح میدن

ولی این ذره ای از ارزش تو و مادر بزرگوارت که انقد خوب تربیتت کردن کم نمیکنه

عزت دست خداست مردم همیشه دهنشون بازه چرت میگن سعی کن تاثیر حرفاشون رو خودت کم کنی گاهی باید یه گوشت در باشه یکی دروازه

چون مشکلات و چالشهای زندگی و حرفای اضافه همیشه هس و بعد ازدواج بیشترم میشه

باید فقط موقعیتو با عزت نفس و احترام به خودت و خانواده ت و طرف مقابل کنترل کنی که محترمانه بفهمن نباید یسری حرفا رو بزنن

متاسفانه امیدم و از دست دادم به اینکه بفهمند حق واقعا با کیهیه مثالش که باعث این فکرم شده اینه که خو ...

کلا یکاری بکن من ۳ساله ازدواج کردم و یه ساله خونه خودم رفتم همین مسیرو منم طی کردم و کلی حرص خوردم، خوب و بد ری اکشن نشون دادم و درس هم گرفتم حاصل تجربه م اینه که انرژیتو بزار رو اینکه با مودبانه حرف زدن حد و مرز مشخص کنی

بهشون رو ندی در عین اینکه مهربونی ، برا خودت حاشیه درست نکنی و کاری نکنی مورد تهمت قرار بگیری

کم کم دستشون میاد رفتار با عروس چجوریه. یه جاهایی شاید اونا از رفتار ما ناراحت میشن یجاهایی ما از اونا. با گذشت زندگیتو آسون کن و سر چالشهای کوچیک نزار روح و روانت آزرده بشه چون قراره این چالشها تو رو بسازن نه ازرده کنن

عزیزمممم بد گفتن و حق باتوعه، متاسفانه مادرشون احساسین و دخترشونو به احترام و ادب ترجیح میدنولی این ...

درسته من باید حد و مرزها و مشخص کنم

مرسی وقت گذاشتی و راهنماییم کردی