2777
2789
عنوان

چقد از این مادر متنفرم

120 بازدید | 7 پست

همیشه وقتی چن تا لباس خوب میخره اول میبینه اون خواهر زادش که همسن منه میخواد یانه اگه اونا نخواستن هرکدومش بدتره بده به من 

همیشه فک میکردم بد سلیقس تا وقتی لباسایی که برای خواهراش وبچه هاشون میخره رو میبینم میفهمم نه بایا اینک سلیقس برای بقیه خوبه انقد که پاچه خواری اینارو میکنه اینا ادم حسابش نمیکنن 

از خودش وکل ایل وتبارش متنفرم

این فقط یه نمونه ازکاراش هست

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا برای من مگه تو میدونی چطور ادمیه ؟

مادرا هیچوقت بد نمیشن هیچوقت نمیان اولویت رو بزارن برای بقیه  ‌تو داری حساس بازی درمیاری شاید فک  میکنه اون لباسای که داده به تو قشنگترن

مادرا هیچوقت بد نمیشن هیچوقت نمیان اولویت رو بزارن برای بقیه ‌تو داری حساس بازی درمیاری شاید فک می ...

نخیر من مطمعنم یکی دوبار نیست الان یه کیسه لباس فرستاده بود دختر خواهرش نخواسته بود گفت تو وردار  

چون نداشتی نمی تونی بفهمی 

هر چقدر بیشتر خودتو درگیر کارا و رفتاراش کنی بیشتر عذاب می کشی نادیدش بگیر آدما تغییر ناپذیرن

پس میتونی درک کنی که همچین مادرایی هم وجود دارن اینم ازشانس منه 

مامامان من حتی تو طول روز یه غذا هم درست نمیکنه دوهفته برای امتحانا اومدم خونه یه بارم غذا درست نکرده 

چقد همین دختر خواهرش منو از لحاظ روحی عذاب داد بعد میره چاپلوسی همینو میکنه