2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون نیمه اولن

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 37 پست
خب ببين نميخوام ته دلت خالي كنممن علت اينكه بچه هام رو مهد گذاشتماينكه تجربه كرده بودم بچه هاي ك امو ...

مدام هم میگه منو بذار مدرسه برو سرکار دیگه 🤣🤣🤣 حالا انگار همه کارا منتظر منن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم نیمه اولی بودم اول مامانم پشیمون بود بعد جهشی هم خوندم بهتره یه سال زودتر به رشته مورد علاقش میر ...

منم دوست داشتم ی سالی رو جهشی بخونه اما نظام جدید انقدر سخته که نمیشه

انشالله که بشه میگه میخوام وکیل بشم یا پلیس 🤣🤣🤣

من تراپيست هستم ولي به اين موضوع اعتقاد ندارم.جايي هم ذكر نشده🧐ماما بازه سني در مراحل رشد داريم.يك ...

ی سوااااال تراپیست جونممممم

دخترم زیادی مهربونه برای مثال دخترعموش خیلی اذیتش میکنه طوری که این دعوا خانوادگی شد همه جا میخواد خوردش کنه دخترمو جلو فامیل تو مهمانی همه جا از حسادت میخواد هولش بده بندازتش اینو همسرم دیده چندبار به هر بزرگتری میگم میگه بچست اینکه دختر من جسمش و روحش در خطره اصلا مهم نیست یکبارم به اندام خصوصی دختزم دست زده اما چون من براش توضیح دادم اعتراض کرده داد زده منم دیدم اما نمیدونم چرا لال شدم و به مادرش نگفتم بچهه ترسیده بود حالا همش میگم بابا اصن با این بچه حرف نزن اسمشم نیار میگه باشه باز که میبینتش حرف میزنه اونم روشو میکنه اونور این دلش میشکنه هرچقدر توضیح میدم هیچچچچچج این مهربونیش میترسم کار دستش بده

ی سوااااال تراپیست جونمممممدخترم زیادی مهربونه برای مثال دخترعموش خیلی اذیتش میکنه طوری که این دعوا ...

مهر طلب هست.ميخواد همه باهاش دوس باشن.

تو مدرسه اذيت ميشه..

روي اعتماد به نفسش كار كن.سخره نوردي، داستان گويي

ببرش.

در مورد دختر عموش هم ، براش توضيح بده

ما همه رو دوست داريم، ميخوايم بتهمه دوست باشيم

ولي تا وقتي ك اون ادم هم بخواد..و اون ادم دوست خوب ما باشه..

بين فلان كار زشت رو كرد..ببين اينجوويه و اونجوريه..

و پس نميمونه دوست خوبي برات باشه.

خودتم در زندگي از هركسي بدت مياد و ازارن ميده

عملي بهش نشون بده ك ازشون دوري ميكني..

پاي تلقن با دوست و خواهر بگو فيلم بازي كن

و اينو بگو ك ما بايد خودمون دوست داشته باشيم

فلاني بهم سلام نكرد منمب ديگه بهش سلام نميكنم.

💕

مهر طلب هست.ميخواد همه باهاش دوس باشن.تو مدرسه اذيت ميشه..روي اعتماد به نفسش كار كن.سخره نوردي، داست ...

دهنم که مو دراورد اما اینام انجام میدم

دیروز میگمش بهش سلام نکن روتو کن اونور مثه خودت میگه ناراحت میشه میگمش دخترعموت فیلم بازی میکنه رفته به عموش میگه دخترت فیلم بازی میکنه 🤣🤣🤣🤣