2777
2789
عنوان

اگه به همسرتون خیانت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 41 پست
وایییی واییییی وایییییییییییچرا اینجوری تحلیل میکنی دارم میگم اگر من اینکارو کنم حق طرفهینی من هرگز ...

خب اون مرداییم که خیانت میکنن میگن حق زنمونه بهش خیانت بشه 

ولی دیدگاه شمابود دیگه نباس دخالت میشد 😁

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهتره قبل از اینکه یه دفعه چشامونو باز کنیم همون اول چشامون باز باشه که دورش نریم بهشم فکر نکنیم‌

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

به خودش گفتم اگه یروز بهم خیانت کردی یا همون جمله کلیشه ای عاشق شدم و دست خودم نبود بیا بهم بگو خودت بگو قبل از اینکه خودم بفهمم 

به خودمم والا فکر نکردم تا حالا راجبش ولی وقتی ب اون میگم بگو خودمم باید حتما اونجوری باشم دیگه 

خب اون مرداییم که خیانت میکنن میگن حق زنمونه بهش خیانت بشه ولی دیدگاه شمابود دیگه نباس دخالت میشد 😁

من کاری با کسی ندارم راجب خودم بود و شخصیتم 

اونا ک این حرفو میزنن کو.نین و هول

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 

نمیدونم چی بگم من خیانت ببینم میمیرم خب

خودمم تفنگم بزارن رو سرم خیانت نمیکنم چون هر چیزی اولین بارش سخته

ولی قبول دارین بعضی وقتا یه خاطره هایی یه حرفایی یه چیزایی از اکست یادت میاد 

دلت واسه خودش تنگ نمیشه ک اصلاو ابدا ولی دلت واسه اون حال مجردیو اون دوره جونیت تنگ میشه

چه سوالیهچطور یهو چشمشو باز کرده دیده وسط خیانتهچه منطق خود گول زنانه بی ارزشی

بابا فقط سواله چرا اینجوری میکنید یهو اومد تو فکرم پرسیدم 

منظورم اینه کسی که خیانت میکنه و پشیمون میشه چیکار میکنه میخواستم بدونم واکنش مردم چیه بیخیال بابا 

خودکشی که بدتره اونم بی ابرویی میشه

حداقل خودت بکشی شرمندگی پدر و مادرت و خمیدگی سر همسرت نمی‌بینی مخصوصا آک شوهر خوبی باشه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
نمیدونم چی بگم من خیانت ببینم میمیرم خبخودمم تفنگم بزارن رو سرم خیانت نمیکنم چون هر چیزی اولین بارش ...

نه با خیانت دیدن میمیری و نه انقدر سفت و محکمی که خیانت نکنی 

( شخص شما منظورم نیست کلا ادمیزاد رو میگم)

انقدرررر راحت این اتفاقا میفته که نمیفهمی به کجا زدی یا از کجا خوردی 

من کاری با کسی ندارم راجب خودم بود و شخصیتم اونا ک این حرفو میزنن کو.نین و هول

نمیدونم چراخندیدم دمت گرم😁

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫