2777
2789
عنوان

اگه به همسرتون خیانت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 41 پست

نمیمونم باهاش

جدا میشم

چون اگر اونم به من خیانت میکرد،جدا میشدم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اگه ببینم گیر کردم به همسرم میگم روی کمک ایشون حساب میکنم و خب حق دارن بدونن

خب اگه همسرت بعدش بخواد آبروتو ببره ؟ یا حالش بد بشه 

البته خدا نکنه برای هیچکس پیش بیاد اینا فقط سوال و مثاله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم یهو خودشو تو اون نمیبینه ک 

قبلش دودوتا چهارتا میکنه و بعد خیانت میکنه 

ب نظرم ادامه هم میده طرف نمیتونه ول کنه 

چون اون موقع ک عقلش میکشید خیانتو انتخاب کرده الان ک درگیر احساسات شده نمیتونه ول کنه

خیانت کنیم واکنشمون چیه؟سوالت مشکل داره باید میگفتی واکنش اون چیهنمیشه هم کنش هم واکنش از طرف ما باش ...

نه منظورش اینه که خیانت کردیم حالا چطوری با چه روشی خودمونو نجات بدیم 

پوووف این چ سوالیه نصف شبی🤕😂

سعی میکنم جمع کنم از زندگیش برم بیشتر از این شر نشه چون میدونم نخواهد بخشید. همون‌طور که من نمیبخشم

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
مجردم ولی اگ این کارو کنم ینی لیاقت نداشته و از حرصش اینکارو کردم.د دلم خنک میشه

یعنی زناییکه بهشون خیانت میشه حقشونه؟؟؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اگه همچین کاری کنم شک ندارم از حرص همسر اینکارو کردم و پشیمون هم نمیشم قطعا چون اصولا قبل از اینکه کاری رو انجام بدم هزار بار سبک سنگینش میکنم و برای همین هیچوقت از کاری که میکنم پشیمون نمیشم و تبعاتش هم برام مهم نیست

خیانت کنیم واکنشمون چیه؟سوالت مشکل داره باید میگفتی واکنش اون چیهنمیشه هم کنش هم واکنش از طرف ما باش ...

نه خب مبخوام بدونم  کسی که خیانت میکنه و پشیمون میشه چه واکنشی داره به طرفش میگه همه چیزو بدون اینکه بگه جدا میشه یا ...

یعنی زناییکه بهشون خیانت میشه حقشونه؟؟؟

وایییی واییییی واییییییییییی

چرا اینجوری تحلیل میکنی 

دارم میگم اگر من اینکارو کنم حق طرفه

ینی من هرگز اینکارو نمیکنم مگر اینکه مجبور باشم 

راجب خودم بود ن بقیه 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
پوووف این چ سوالیه نصف شبی🤕😂 سعی میکنم جمع کنم از زندگیش برم بیشتر از این شر نشه چون میدونم نخواهد ...

اگه ببخشه میمونی ؟ چطور با عذاب وجدان خودت کنار میای 

ببین میخوام اذیتت کنم دیگه 🤣😂