2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره خب

نمیدونم بگم خوشبحال اون دختر که یکی انقد دوسش داره و ب فکرشه

یا دلم براش بسوزه که یه همچین شخصی رو از دست داده...

به هر حال ما که واسه هیچکس مهم نبودیم و نیستیم ؛ خوشبحال اونایی که دارن

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

بگو

ببین میگی اولین باری که رفتی پیشش خالت کشیدی نگاش کنی و... بهت گفته بد رفتار(چه ربطی داره خدا داند) یعنی حس میکنم طرفت از این پسرای پر رو و سر زبون دار خوشش میومده

شایدشما همچین تایپش نبودی 

گفته با هم باشید ولی بعدا دیده که نه به دلش نیستی بهونه اورده

البته میگم شااید

تو رابطتون حس کردی داره واقعا 100 شو میذاره؟

میدونم کاش بد بودم کاش ولی دست ادم نیست ک این بد بودن خوب بودن ذات ادمه

آره داداش آدممم الکی هم نمیتونه بد باشه 

خدا کمکت کنه فقط بتونی فراموش کنی و به آرامش برسی❤️🤲

نمیدونم بگم خوشبحال اون دختر که یکی انقد دوسش داره و ب فکرشهیا دلم براش بسوزه که یه همچین شخصی رو از ...

اون منو ول کرد زفت الان گرم بود هیچ چی حالیش نیست روزی ک در کنار فردی بود ک یادش افتاد دوستش نداره چ حالی میشه

به خودش میگه

دوستم داشت.

۲۴ ساعتی اماده جواب بود واسم

واسم توجه میکزد

هدیه میگرفت

خوشحالم میکرد 

هرچی میگفتم گوش میکرد

اونوقت دیره دیگه خیلی دیزه

ببین میگی اولین باری که رفتی پیشش خالت کشیدی نگاش کنی و... بهت گفته بد رفتار(چه ربطی داره خدا داند) ...

والا نمیدونم تو همون دیت سرشو گذاشت شونه هام عکس گرفت کلی

دوست نداشت چرا میگزفت اون اشتباهی متوجه شده دوستش هم از فرصت سو استفاده کرده

من رفتم تاپیکاتو خوندم واااااقعاااااا مغزم سوت میکشه از تووو

بابا سرکار بودیییی

دوست داشتن چی کشک چی

کوبیدی 8 ساعت راه رفتی ببینیش گفته چرا استرس داری کات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد اومدی میگی دوسم داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اون منو ول کرد زفت الان گرم بود هیچ چی حالیش نیست روزی ک در کنار فردی بود ک یادش افتاد دوستش نداره چ ...

یه روزی خاک قدر بارون و میدونه ، ولی اون روز دیگه بارون نمیباره

تا بوده همین بوده ، همیشه پسرای خوب گیر دخترای خراب میفتن ، دخترای خوب گیر پسرای لاشی

بیخیال داداش دنیا خیلی بی معرفته🚬👩‍🦯🕳

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀