2777
2789

یه چشمه ریز دیگه از رفتارهای این دختر اینه که یبار تو خونشون و همه ظرفارو داشت می شست منم ظرفم و گذاشتم و کنار ظرفشویی و بهش گفتم دستت درد نکنه

برگشت بهم گفت ظرفای تورم من باید بشورم؟؟؟😂😂

اون موقعی هنوز نمی دونستم واقعا باهام مشکل داره یا نه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شت😂😂😂

بخدا......

اگه کارهای دیگشونو بگم شاخ در میارین......میگین مگه همچین کسایی وجود دارن...........حسود،،،حسود،،،حسود،،،،فقط خدا میدونه...( تازه من تنها عروسم).حالا ما زنداداشامونوگزاشتیم رو سرمون......من زایمان کردم،وقتی از زایشگاه اومدم خونه،شوهرم جلوی پام گوسفند قربونی کرد.....خانواده ی شوهرم از حسادت میخاستن بترکن......مادر شوهرم رفت بیمارستان بستری شد گفت میخام رحممو بکشم بالا.....وقتی میخاست مرخص بشه....به دختراش یاد داد برین بگین جلوی پای منم گوسفند ببرن...جلوی پای اونم گوسفند قربونی کردیم😐

وای چقدر بی منطق و احمقانه بوده رفتارشونخوب جوابشونو دادی

بی منطق گفتی راحت شدی......

ایناخود،خود شیطانن......

حالا همین خواهر شوهرم به خانواده ی شوهرش اجازه نمیده از پله های خونش برن بالا.....اجازه نمیده شوهر بدبختو زن صفتش روز مادر برای مادر شوهرش ی روسری بخره

قربون خدا برم.....خدا صبرم داده ۲۱ ساله با خانواده ی شوهر تو ی ساختمون زندگی میکنم......منو همه جا ب ...

چجوریییی

حتما شوهرت خوبه که کنار میای

خدا حفظ کنه خانوادت و برات

چجورییییحتما شوهرت خوبه که کنار میایخدا حفظ کنه خانوادت و برات

شوهرم خیلی خوبه....صدشو برای زندگیش گذاشته.....چیزی توخونه کم نمیزاره...چشم پاکو نجیبه...فقط زیادی به حرف خانوادشه که اونم میدونم مادر شوهرم جادوش کرده.....بقران ی دنیا هم خرج کنیم چیزی نمیگه......برای بچهام پدرفوق العاده ایه...بخاطر همین خوبیاشه.....بخاطر بچهای نازنینمه که کنار اومدم.....اگه دعوا بشه اعصابو روان بچهام بهم میریزه و افسرده میشن....

حالا خوبه می تونی جوابشونو بدی

آره جوابشونو میدم.........همچین جوابایی میدم که ندونن از در خوردن یا از دیوار.....خیلی احترامشونو بخاطر شوهرم و آبروم نگه داشتم.....ولی فایده نداشت....الان ۲ ساله باهاشون قطع رابطه ام نه من میرم نه بچهام.....فقط شوهرم میره.....چون اون جادوگر ،جادودمیکنه

شوهرم خیلی خوبه....صدشو برای زندگیش گذاشته.....چیزی توخونه کم نمیزاره...چشم پاکو نجیبه...فقط زیادی ب ...

ایشالا همیشه کنار خودت و بچه‌ات باشه

شماهم دیگه تا جایی که می تونی از دست این قوم عجوج موج حرص نخور دیگه گذشته و زندگیت و بستی

من برام مهم نیست کارما جواباشونو پس بده یا نهولی اگه بتونم کلا باهاشون ترک رابطه می کنم😂که البته نم ...

اسی دقیقا دقیقا خاهر شوهرت عین خاهر شوهر منه منم تو عقد یکی از خاهر شوهرم خیلی زجر داد بیش از حد فتنه و اشوب انداز بود هی از زبون من از دروغ میرفت به مادر پدرش و خاهرش بدگوییم رو میکرد که همه رو از من متنفر کنه ،،و یا بااینکه ماهی یبار میرفتم خونشون ولی اخم می‌کرد و بعده یکی دوروز بیرونم میکرد یا فوشم میداد و جواب سلامم نمی‌داد یا می‌نشست و پشتش رو بمن می‌کرد ولی من بخاطر شوهرم هیچی نمیگفتم چون دوسش داشتم و اونم طرف من بود حتی شوهرم میگفت الان هیچی نگو بهش بعده عروسی تا میتونی جوابش رو بده.  بخدا قسم من بی گناه و بی خبر از همه جا سنمم کم و بچه بودم میگفتم این چرا اینجوری میکنه تو هنگ بودم بعد ها فهمیدم ازبس خود خور و حسودی و چشم دیدن زنداداش هارو بی دلیل نداره الان خدا از آه زنداداش ها بدجور گذاشته تو کاسش سه بار ازدواج کرد هر یه تا زندگیش بهم خورد ازبس که بد بود منم بحرف شوهرم کردم بعده عروسی شدم عین خودش هرچی میگفت ده برابر جوابش رو میدادم گفتم بسه ساکت بودم خون به جگرم کردی الان بعده ده سال اخلاقش بهتر شده ولی  چه فایده من شاید جلو رو مث خودشون خوب باشم ولی کاراش و بدی هاش تا آخر عمرم یادم نمیره و نمیتونم ببخشمشون و ازشون متنفرم و بدم میاد 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه