2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داستان از این قراره که من دوران عقدم وقتایی می رفتم خونه مادرشوهر مینا

گهگداری اخم و تخم این خواهر شوهرم و به خودم می دیدم

ماهم راهمون دور بود من ماهی یکبار می رفتم خونشون

همون دو سه روزم این دختر نمی تونست جلو خودش و بگیره

اولاش فکر نمی کردم با من مشکل داشته باشه

می گفتم حال خودش کلا خوب نیست

تا یبار تو ماشین شوهرم که خواب بودم میاد تو ماشین ما و من با جیغ و دادش از خواب می پرم که داد می زد سر شوهرم و درمورد من بد می گفت

در نهایتم یبار دوران عقد تو خونشون بحثم شد با خودش و مادرش

اونم یجور ختم به خیر شد....

خیلی رفتارش مفصله فقط همین بس که این دختر به شدت پاچه پارست

گذشت تا نزدیکی عروسیمون مادرشوهر مینا گفتن تو پسرمونو از آبجیش و پدر مادرش دور کردی نمی خواد بری سر خونه زندگیت

بگذرد که چه چرت و پرتایی به من خانوادم گفتن و گذشت

چون زندگیم و می خواستم من مثل خودشون بی شخصیتی نکردم.

بعد ده بیست روز به زور اختلاف و گذاشتیم کنار و من و شوهرم رفتیم...

رفتارهای خواهر شوهرم تا همین اوایل عروسیمونم ادامه داشت و رفتن به خونشون و واقعا برام عذاب کرده بود

خداروشکر الان دیگه کاریم نداره منم که کلا کاریش ندارم .....

ولی این خانواده با کارشون تو دوران عقد کاری کردن که هر وقت به دوران عقدم فکر می کنم خداروشکر می کنم که تموم شد....

داستان از این قراره که من دوران عقدم وقتایی می رفتم خونه مادرشوهر میناگهگداری اخم و تخم این خواهر شو ...

این حرفا رو منم شنیدم و تو دوران عقد اندازه ۱۰ سال پیر شدم...

من تو دوران عقدم بزرگ شدم...

از یه دختر ۱۸ ساله تبدیل شدم به یه خانم پخته و کامل سی چهل ساله...

هرچقدرم الان خوبی کنن نمیتونم بدی هاشونو فراموش کنم

چون من تو اوج خستگی روحیم ازشون زخم خوردم...

این حرفا رو منم شنیدم و تو دوران عقد اندازه ۱۰ سال پیر شدم...من تو دوران عقدم بزرگ شدم...از یه دختر ...

شدیداً درکت می کنم

منم الان بهشون اطمینان ندارم دیگه

رفتارهایی دیدم که انتظارشم نداشتم

شدیداً درکت می کنممنم الان بهشون اطمینان ندارم دیگهرفتارهایی دیدم که انتظارشم نداشتم

تنها کاری که تونستم بکنم این بود که بگذرم ولی واگذار کنم به خدا 

از خدا خواستم جوری بهشون بفهمونه بد کردن بهم که بدونن از کی دارن میخورن

دختر دارن هنوز تو خونه است

ببینم کارایی که با من کردن اگه سر دختر خودشون بیاد چکار میخوان بکنن

ولی حیف که دلم راضی نمیشه همچین دعایی کنم در حقشون...

تنها کاری که تونستم بکنم این بود که بگذرم ولی واگذار کنم به خدا از خدا خواستم جوری بهشون بفهمونه بد ...

من برام مهم نیست کارما جواباشونو پس بده یا نه

ولی اگه بتونم کلا باهاشون ترک رابطه می کنم😂

که البته نمیشه

عزیزم به تو که کاری نکردن...بجای من باشی چیکار میکنی....فقط اینی که دارم میگم یک چشمه از کاراشونه......نامزد بودیم و عقد کرده...شوهرم ماشین سنگین داره بار برده بود برای شهر دیگه...موقع برگشتن به شهر خودمون برای من هدیه یک جفت گوشواره دو حلقه ای خوشگل و برای خودشم یک کاپشن خلبانی گرفته بود.....وقتی اومد منوباخودش برد خونشون،گوشواره هارو تو گوشم جا کرد،بغلم کرد،بوسم کرد،گفت چقدر خوشگل شدی......ومنم کلی ذوق کردم....من ۴ تا خواهر شوهر دارم و یک برادر شوهر...خواهر شوهر بزرگم اونموقع۲۴ سالش بود و دانشجو.....اینقدرررررر گریه کرد.که منم گوشواره میخام.....یک هفته تمام گریه کرد .....ی مدت همش جنگو دعوا...تا اینکه مادرشوهرم به شوهرم گفت وقتی برای زنت گوشواره گرفتی خواهرتو یادت نیومد!!!!بهش یاددادن برو گوشواره هارو از گوش زنت دربیار و گوش خواهرت جا کن...شوهرم گوشواره هارو از گوش من در آوردو گوش خواهرش جا کرد.....من نه برای گوشواره،،بلکه برای شکسته شدن دلم گریه کردم......الانم که بعد ۲۰ سال یادم میاد گریم میگیره.....مادر شوهرم اونموقع تو حیات گفت :ایندفعه برای خواهرش گرفت،،دفعه ی دیگه برای تو میگیره......

منم گفتم مگه پسرت چند تا زن داره؟!!!!با این حرف تا نا کجا آبادشو سوزوندم.....چیزی نمونده بود پس بیفته

عزیزم به تو که کاری نکردن...بجای من باشی چیکار میکنی....فقط اینی که دارم میگم یک چشمه از کاراشونه... ...

وای چقدر بی منطق و احمقانه بوده رفتارشون

خوب جوابشونو دادی