2777
2789
عنوان

کیان سن پایین ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 75 پست
😂نمیدونم چون هی نکردم...ت روستا تا ۱۸ بعدش من باید غریبه شوهر کنم عزیزم

خب مثلا اونا ک اشنان همشون خوب از اب در میان ك غرببه ها همشون بد باشن؟

مثبت اندیش تر باش دختر خوووب🥲😂

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتار بد نه چیزی ندیدممن کلی بچه بازی دراوردم همیشه با جوونمردی رفتار کرد باهامخانوادش و خودشم ادمای ...

ایشالله بهترین تصمیم و بگیری گلم

هرچی صلاحته همون بشه

نمیشه قضاوت کرد ولی من ادمایی و دیدم که خود واقعیشون و بعد عقد نشون دادن . کلا ازدواج  مسئله آسونی نیست خصوصا تو سن کم خیلی از اونای که سن کم ازدواج کردن پشیمونن حتی اگرم بگن راضی هستیم باز ته ته دلشون دوست دارن برگردن به دوران مجردی و دوباره بچگی کنن 

واسه همین میگم که ساده نگیر و اگر قصدتون واقعا جدیه باهم برین پیش روان شناس

خانوادت و بفرس شهرشون تحقیق کنن که بیشتر مطمئن تر بشین ایشالا خوشبخت بشی

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂
ایشالله بهترین تصمیم و بگیری گلمهرچی صلاحته همون بشهنمیشه قضاوت کرد ولی من ادمایی و دیدم که خود واقع ...

مرسی که وقت گذاشتییی

اره تو فکر مشاورم خودمم

بنظرت آنلاین بگیریم یا حضوری؟

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
اره میدونم هر سالی ک میگذره ادم با سال قبلش فرق میکنه و پخته تر میشه ولی الان تو شرایطیم ك یا میبرم ...

چشم عزیزم

بسپر به خدا خودش خیلیی خوب میچینه برات

مرسی که وقت گذاشتیییاره تو فکر مشاورم خودممبنظرت آنلاین بگیریم یا حضوری؟

حضوری خیلی بهتره. یه مشاور کار بلد از این درپیتی اا نباشه

نه ولی راه دور باید برم شوهر😔هعیی ت چ میدونی از مم خاهرم

همه زندگیشون پره مشکلاییه ك کسی جز خودشون نمیدونه 

الان من شرو کنم تعریف کنم ده تا تاپیک پربازدید میتونم بزنم🥲

تنها کسیم ك میتونه ادمو اروم کنه خودشه

ب خودت استرس نده انقد غصه نخور میدونم خودمم اینطوریم ها....دزکت میکنم

اما کاری نمیشه کرد باید ساخت...باید ادم خودشو حفظ کنه... نباید له بشه...باید ادامه بده..

چشم عزیزمبسپر به خدا خودش خیلیی خوب میچینه برات

مرسی

التماس دعا دارم خیلیی:)

😔😔له شدم خیلی..بدنم کلا استرسی شده..داغونم..هر ردز ی جاک درد داره

بسپر ب خود خدا...

ما کاری ازمون بر نمیاد اگه هوامونو نداشته باشه...

قربونت قشنگم من الان 21سالم درحال تحصیلم شاغل هم هستم خواهری جان

همون 17 سالگی رفتین خونه خودتون یا عقد موندین؟

ببخشید میتونم بپرسم کنکور دادین یا نه؟

خونه خودتون سخت نبود؟

همون 17 سالگی رفتین خونه خودتون یا عقد موندین؟ببخشید میتونم بپرسم کنکور دادین یا نه؟خونه خودتون سخت ...

نه تو عقد موندم 8ماه  اره زمان کنکورم کنکور دادم قبول شدم اتفاقا ذهن آروم تره برای تحصیل