2777
2789
عنوان

کیان سن پایین ازدواج کردن

458 بازدید | 75 پست

چنسالگیتون

طرفتچن چنسالش بوده

با عشق بوده یا سنتی؟اگ عشق...رسمشه ك از عشق بگذریم؟

عایا شرایط خونوادگی یا زندگی خاصی داشتید؟

واکنش بقیه؟!

الان راضین؟؟

برگردین عقب بازم اینکارو میکنین؟

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امسال ازدواج کردیم من ۲۱ اون ۲۵

سنتی نبودیم

شرایط خانوادگی منظورت چیه دقیقا واکنش بقیه هم خوبه بله راضیم بگردم عقبم باز با همین ادم ازدواج میکنم

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

۱۸ بودم دوست شدم ازدواج کردم مزخرف بود بچه بودم اشتباه کردم و خیلی ب خودمو ایندم ضربه زدم و در نهایت جدا شدم... بعدش درس خوندم و مجدد ازدواج کردم این درستتر بود

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

۱۹ سالم بود ازدواج کردم سنتی الان نزدیک  ۲۸ هستم آره خونه بابام هدف نداشتم

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
امسال ازدواج کردیم من ۲۱ اون ۲۵سنتی نبودیمشرایط خانوادگی منظورت چیه دقیقا واکنش بقیه هم خوبه بله راض ...

شزایط خانوادگی ینی یسریا تو قومشون یا خانواده اشون کلا عادیه ازدواج زود

یا یسریا شرایط خونوادگی خوبی نداشتن و داغون بودن مجبور بودن

یا بعضیارو مجبورشون کردن خونواده

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))