2777
2789
وقتی باطل کردم دیگه هیچکدوم از اون اتفاق ها برام نیفتاد

خب خدا رو شکر 

منم سال ۹۵ رفتم پیش دعانویس قرآنی برام یه دعا نوشت از اون روز دیدنها و لمس شدنا و آزارها قطع شد 

از سال ۹۸ دوباره شروع شده من از سال ۱۴۰۱ با چله های باطل سحر (.سوره ها و ادعیه ی باطلی ) پاکسازی میکنم ( احتمالا زنداداشم که دستش سال ۱۴۰۰ برام رو شد از وقتی فهمیده دارم باطل میکنم دیگه مدام برام جادو میگیره ، کاربری بهم گفت بعد از چله های باطلی یا وسطای چله ؛ حرز کبیر امام جواد ( ع ) رو استفاده کن دیگه جارو ها روت اثر نمیکنن ( حرزی که برای استفاده ی شخصی به صورت بازوبند یا گردنبند هست : باید طبق مزاج اختری نوسته بشه تا اثر بازه { سایت آزمون مزاج اختری } 

ولی حرزی که در خانه یا محل کار ( مثلا عکس یا تابلو ) نیازی نیست طبق مزاج اختری باشه ( روی فلز یا روی پوست یک حیوان حلال گوشت یا روی کاغذ باشه مهم نیست ولی پویت آهو بهتره )

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا چرا همش مال اوناست چرا یکیش نمیاد ایران 😂😂 انگار ما رو یه کره زمین دیگه زندگی میکنیم هرچی چیز ...

اره برا منم سواله، شایدم ایران علم اونقدرا رشد نکرده ک برن توی غارهارو قشنگ بگردن،یا اگه موجودی پیداکنن نمیتونن قشنگ روش تحقیق کنن و نابودش میکنن، مثلا ی دفه ی کلیپ بود ی موجود عجیب تو بندر جنوب پیداشده بود، ولی حالا معلوم نیس فیک بوده یا نه، یا مثلا خیلی ها میگن بشقاب پرنده دیدن،حتی بعضیا عکسو فیلم هم میگیرن ولی تو ایران توجهی نمیشه ب این مطالب،

اونا علمشون پیشرفته اس ، پیگیر میشن، مثلا دستگاه‌هایی دارن صدای آدم فضایی هارو ضبط میکنن، داخل دریا تا عمق زیاد میرن

ولی تو ایران چی؟؟ 

اره برا منم سواله، شایدم ایران علم اونقدرا رشد نکرده ک برن توی غارهارو قشنگ بگردن،یا اگه موجودی پیدا ...

من بگم بشقاب پرنده دیدم شاید باورنکنی ولی وقتی۱۳یا۱۴سالم بود از پنچره اتاقم دیدم به خونوادم گفتم مسخرم کردن ولی مطمئنم دیدم!یه چن ثانیه حلوی پنچره وایساد بعدش محو شد!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
من بگم بشقاب پرنده دیدم شاید باورنکنی ولی وقتی۱۳یا۱۴سالم بود از پنچره اتاقم دیدم به خونوادم گفتم مسخ ...

اره ما مدرک نداریم فقط، اگه خونتون دوربین داشت میتونستی با مدرک هم حرف بزنی،ولی بازم تو ایران هستی و میگن فیکه،و کسی دنبال ماجرا رو نمیگرفت

بله اما بگم کسی باور نمیکنه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اره ما مدرک نداریم فقط، اگه خونتون دوربین داشت میتونستی با مدرک هم حرف بزنی،ولی بازم تو ایران هستی و ...

اپارتمانی بود عزیرم و دوربین نمیشه گذاشت ولی بقول خودتون میگفتن فیکه اون موقع هم بچه بودم وچیز زیادی نمیدونستم!ولی قشنگ یادمه صب باشوق بیدارشدم تعریف کردم ولی گفتن خاب دیدی تاچن سال دوباره جلوی همون پنچره منتظرشون بودم ولی نیومدن!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
چون عزیزم موجودات ماورائی از لحاظ انرژی در سطح خیلی پایینی هستند و حرف زدن راجبشون باعث جذب انرژی من ...

بستگی داره در مورد موضوع منفی حرف زده بشه یا مثبت 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خب خدا رو شکر منم سال ۹۵ رفتم پیش دعانویس قرآنی برام یه دعا نوشت از اون روز دیدنها و لمس شدنا و آزار ...

سلام عزیزم شما چیکارکردی میخاستم زیارت عاشورا و علقمه و معراج رو بخونی،،،شرو کردی خانومی؟؟؟؟

اپارتمانی بود عزیرم و دوربین نمیشه گذاشت ولی بقول خودتون میگفتن فیکه اون موقع هم بچه بودم وچیز زیادی ...

اره بابا حرف آدمای بزرگ رو باورنمیکنن چ برسه ب بچه،

هرچند سنتون اونقدراهم نبوده ک فک کنن توهم زدین

آدمایی بودن ک غیب شدن بعد از چندین سال برگشتن و بعد ادعاکردن آدم فضایی ها اونارو ب فضا برده و خیلی هم میگن اذیتشون کردن اونجا 

میدونستید اکه با خوندن این چیزا وحشت کنید طوری که روانتون اسیب ببینه کار حرامی انجام دادید ؟ چون به بدنتون صدمه زدید . من خودمم یک مدت تو فاز فیلم و مطالب ترسناک بودم و واقعا انرژی بدنم اومد پایین طوری که نصفه شب از صدای سرفه مامانم که از خواب بیدار میشدم وحشت میکردم جیغ میزدم . یا شب تو خواب حرف میزدم یا یهو با گریه بیدار میشدم مامانمو صدا میکردم . طوری که شوهرمم نگران شده بود‌. بعد فهمیدم این فیلمای ترسناک بعضیاشون طلسم باز دارن و عمدا ساخته شدن تا انرژی منفی وارد بدن طرف بشه . این تاپیکارو خواهشا دیگه نزنید و نخونید . چون باعث میشید کار حرام انجام بدید هم کسی که میخونه هم خود استاتر .

سلام عزیزم شما چیکارکردی میخاستم زیارت عاشورا و علقمه و معراج رو بخونی،،،شرو کردی خانومی؟؟؟؟

من فعلا نه 

میخوام چله های باطلی رو شروع کنم‌ بعدش یا وسطای چله حرز کبیر امام جواد علیه السلام + گردنبند لوح عین علی رو استفاده کنم بعد بقیه ی چله 

بعدش شروع کنم دستورهای انتقام رو ( زیارت عاسورا و علقنه و معراج رو برای مادر و خواهر زنداداشم ( و جداگانه یکی هم برای برای دوست پسر خواهر زنداداشم ) 

یکی برای زن عمدم بزرگه و دخترش 

برای زنداداشم دعای علوی مصری

من فعلا نه میخوام چله های باطلی رو شروع کنم‌ بعدش یا وسطای چله حرز کبیر امام جواد علیه السلام + گردن ...

شرو کن نتیجه رو بمنم بگو

منم دلم خییییلی شکسته ،،، میخام شروکنم خیلی خانواده شوهرم اذیتم میکنن و شوهرمو بجونم میندازن

خسته شدم.

خداکنه از شرشون راحت شم

کاش شوهرم مثه اول ازدواج عاشقم بشه

کاااااش