2777
2789
یه خورده از اون اطلاعاتتون به منم بدهببین من مدت ۵ماهه مدام دارم قران و ذکر میخ نم.حس میکردم انرزی م ...

بله واقعا موافقم با حرفتون

حقیقتا دوست عزیزم من زباد علاقه ندارم راجب چیزای منفی حرف بزنم

ولی یه روز با اقوامم نشسته بودیم حرف میزدیم خیلی کنجکاو شدم و خیلی چیزا بهم گفت که تا مدت ها واقعا اذیت بودم 

اما برای اینکه انرژی منفی هیچوقت تو خونه نباشه هروز مریم گلی رو عین اسپند دود کنید و حتما و حتما پنجره یا در رو باز بزارید که انرژی های منفی برن بیرون

متاهل🧸

پس چرا اینقدر زجر کشیدم تو زندگی خیلی عذاب میکشم عزیزقلبم تیکه تیکه شده

مشکل ما اینجاست که فکر می‌کنیم این مشکلات و زجرهایی که میکشیم حتما و یقینا مجازاتی از سمت خدا بوده یا ما بنده بدی بودیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه قبول ندارم با کمال شرمندگیچرا چون ما همیشه حس میکنیم مرغ همسایه غازههمیشه حس مقایسه برای ما هستال ...

نمیدونم حس میکنم من برای اون زمان ساخته شدم

و زمان اشتباهی به دنیا اومدم

عاشق زندگی سنتی ام

کسی چه میدونه شاید اینم یه نوع سفر زمان باشه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
پس چرا اینقدر زجر کشیدم تو زندگی خیلی عذاب میکشم عزیزقلبم تیکه تیکه شده

این حالتا رو داری چون اولشه تازه بعدا تبدیل به دانایی میشه ! در واقع دیگه درد رو تجربه میکنی ولی در عین حال درکش هم میکنی و خیلی حس قشنگیه😊

فلاسک نبوده شناسایی میشیم 😂🌹فردا صب حرکته

جدی کاش میشد بخوابم صد سال چیش بیدار شم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
واقعا؟حتی اگه نمازخون نباشم خدا قبول میکنه؟از کجا بفهمم قمر در عقربه؟مثلا فردا میشه؟؟؟دشمن خییییییلی ...

این ماه دی قمر در عقرب گذشته اگه پریود نیستی میتونی بخونی

توکل کن بخدا. درسته نمازخونه نیستی انشالله خدا قبول میکنه

ولی حتما گوشیتو کوک کن هر روز مثلا دم اذان ظهر یا اذان مغرب بخون،همه‌روزه رو همون ساعت بخون،دیرنخونی،دم اذان ،بعد از نماز اون موقع،اول عاشورا،علقمه،معراج

اگه بیگناه و تقصیری ندارن نخون چون بخودت برمیگرده،ولی اگه میخای اسم نبر بگو خدایا دشمنامو نابود کن و فتنه شون رو بخودشون برگردون،میگن یکی خونده طرف سرطان گرفته،یکی خونده طرف آواره شده،البته اینا خیلی ظالم بودن و اذیت میکردن و زندگی طرف رو خراب میکردن،

حالا خود دانی اگه مقصر نیستن نخون ک سرخودت بلایی نیاد،چون بیگناه رو نمیگیره

من فقط ی روز تونستم بخونم طرف ماشینش ۱ساعت بعد ک خوندم خراب شد،اعصابش بهم ریخت دیوانه شد اصن،بعدش نتونستم بخونم

پیشه واضحتر بگی؟مثلا چطور؟چرا انرژی منفی جذب میشه؟

در کل به موجودات ماورالطبیعه میگند موجودات منفی، و وجودشون برای انسان مثل سم هست، که زندگی انسان دچار مرگ تدریجی میشه 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
بله واقعا موافقم با حرفتونحقیقتا دوست عزیزم من زباد علاقه ندارم راجب چیزای منفی حرف بزنمولی یه روز ب ...

اذانم شنیدم انرژی مثبت میاره توی خونه