2777
2789
شما مذهبی هستی عزیزم؟بنظرتون دعا راسته؟مثلا دعاهای قرآنی واینا بنویسم واسه حذف دشمناینا واقعیه؟

نه عزیزم اصلا مذهبی نیستم

ولی باید بگم هیچ دعای قرآنی وجود نداره و همشون از اجنه کمک میگیرن

و بله متاسفانه دعا و طلسم و جادو حقیقت داره

متاهل🧸

اره قشنگم رابطه ی جنسی توی خواب با واقعیش فرق داره تعبیرش حالا یااینه که شما یا اون فرد به این قضیه ...

عریزم من همش خواب کراشمو میبینم بهم توی خواب میگه بوسم کن بیشتر وقت‌ها خواب یه پله های بلند وعجیب میبینم داخل خونه 

یا پله برقی های عجیب که سروته نداره تعبیرش چبه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رشتت چیه؟منظورم اینه که تو چه مبحثی اینارو شنیدی؟

من رشته تحصیلیم حقوق هست،لیسانس.

ولی عاشق ماوراءالطبیعه هستم.همیشه مطلباشو میخونم

البته حقیقت داره یا نه رو نمیدونم

ولی عقل آدم میگه قرار نیس هرچی میبینی حقیقت داشته باشه ، ی حقیقتایی هست ک دیده یا حس نمیشه،قرار نیس وجود نداشته باشه چون علم ما کمه.

کی فکرشو میکرد هزارسال پیش تکنولوژی و علم انقد پیشرفته بشه و ب فضا بریم؟حتی اگه کسی میگفت مسخره اش میکردن

یا مثلا شنیدی میگن امام علی طی الارض میکرده،قابل باور نیس ولی شاید حقیقت داشته باشه و روزی برسه همه ما خیلی معمولی طی الارض کنیم

من رشته تحصیلیم حقوق هست،لیسانس.ولی عاشق ماوراءالطبیعه هستم.همیشه مطلباشو میخونمالبته حقیقت داره یا ...

موفق باشی گل

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
عریزم من همش خواب کراشمو میبینم بهم توی خواب میگه بوسم کن بیشتر وقت‌ها خواب یه پله های بلند وعجیب می ...

بلاتکلیفی عزیزم

خودتم نمیدونی داری چکار میکنی یا چه کاری درسته و دچار روزمرگی شدیدی هستی

اره واقعا دلیل منطقی ای بود.خودت فکرکن ی موجود عجیب یا یه دنیای عجیب ببینی بعد نتونی ثابت کنی چون بق ...

آخه فقط پیامبرا دیدن عالم بالا رو با اون کیفیت و رنگهای غیر مادی ! قبول کن سخته باورش😑

نه عزیزم اصلا مذهبی نیستمولی باید بگم هیچ دعای قرآنی وجود نداره و همشون از اجنه کمک میگیرنو بله متاس ...

واقعا؟

🥲🥲

یه سوال دیگه 

با انرژی میشه کاری کرد که یهه نفر خیلی اذیتم میکنه زبانی 

تیکه کنایه

میشه با انرژی کاری کنم زبونش برای مت بسته شه 

من خیلی دوست دارم دچار مرگ موقت بشم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
شما مذهبی هستی عزیزم؟بنظرتون دعا راسته؟مثلا دعاهای قرآنی واینا بنویسم واسه حذف دشمناینا واقعیه؟

سآیت دایی ابراهیم بخون عزیزم

جواب سوالاتت اونجاست اکثرا

و البته گوگل

مثلا همین ایه الکرسی 

خوندنش باعث میشه نه که ملائکه بلکه خود خدا حفطت کنه از شر جن و انس و بلایا

و خیلی چیزای دیگه.برو سرچ کن 

واقعا؟🥲🥲یه سوال دیگه با انرژی میشه کاری کرد که یهه نفر خیلی اذیتم میکنه زبانی تیکه کنایهمیشه با ان ...

فکر کنم با دعا گرفتن بشه ولی سمت این چیزا نرو

اره واقعا دلیل منطقی ای بود.خودت فکرکن ی موجود عجیب یا یه دنیای عجیب ببینی بعد نتونی ثابت کنی چون بق ...

خودم گاهی تو ماورا الطبیعت نه اما تو یه مرحله دیگه دچار این مشکل میشم 

برای همینه راحت توضیحش دادم حتی شده گاهی مغزم از شدت فشار حس پوکیدن داره🤦🏻‍♀️