2777
2789
عنوان

آیا تابحال دلت شکسته است💔❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 74 پست
گاهی وقتا ظاهر دنیا و حرفها و رفتارهای آدمها اِنقدر به آدم سخت میگیره که حتی پیامبران هم یه جاهایی ن ...

صددرصد قدرتی از قدرت خدا بالاتر نیست وآرامش بخش قلب و روح همه ی ما انسان هاست و اینکه بحث من اینه یه سری از آدما چقدر میتونن بد باشن که با حرفاشون آدمارو برنجونن مگه دنیا چقدر ارزش داره که باهم خوب نباشیم 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

یکساله نامزدم، از نظر مالی فعلا نمیتونیم بریم سر زندگی، مامانم هر روز سر این موضوع دلمو میشکنه

ان شاءالله هرچه زودتر جور میشه و میری سر خونه زندگیت مامانا همش غر میزنن دیگه ولی دلش برات میسوزه 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر غم انگیزه واقعا اینکه زیادی خوب باشی و ازت سواستفاده کنن خودم تجربشو داشتم چطوری عذاب وجدان نمی ...

نقطه ضعفمو میدونن و کلی دلم و میشکنن

خوانواده ی شوهرم منو نمیخوان:)خودشون جنوبین و کلا ظاهری و اخلاقی و همه چی باهامون فرق دارن اونا منو نمیخوان میگن زیادی سفیده چشماش ابیه ترسناکه زن باید پوستش تیره باشه چشم ابرو مشکی باشه نخنده حرف نزنه

شوهرم خیلی جلوشون وایستاده و الان به زور باهم حرف میزنن

ولی کلی دلمو شکستن به روم گفتن خرابی چون چندباری بیرون شالم افتاده:)

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)

خوانواده ی همسرم خیلی اذیتم میکنن:)من و همسرم سنمون خیلی کمه خیلیییی کم پدرش نیست طلاق گرفتن مادرش چ ...

به امید خدا توکل کن به خدا به زودی زود جور میشه به معجزه هاش اعتقاد دارم 

نقطه ضعفمو میدونن و کلی دلم و میشکننخوانواده ی شوهرم منو نمیخوان:)خودشون جنوبین و کلا ظاهری و اخلاقی ...

چقدر بد خب مگه همه باید یه شکل باشن به هرحال هرکی یه رنگ پوستی داره همه شبیه هم نیستیم که خودتو ناراحت نکن مهم شوهرته که دوست داره

تویی که هرچی میخوای میشه لطفا با دل مهربونت واسم دعا کن ما فقط یه خونه نقلی میخواییم🥺

چشم عزیزم حتما واست دعا میکنم💓

نه تنها من توام هرچی بخوایی میشه از این به بعد امتحان کن فقط از ته قلبت باهاش حرف بزن و ازش بخواه امیدت به خدا باشه درست میشه صددرصد 

چقدر بد خب مگه همه باید یه شکل باشن به هرحال هرکی یه رنگ پوستی داره همه شبیه هم نیستیم که خودتو نارا ...

من از این میسوزم 

براش هردفعه هدیه گرفتم بردم واسه خودشو دختراش

واسم کل زمان نامزدی یه جوراب نخریده ابجی:)بچه هاش بهم میگن تو بدی تو خرابی ازت بدمون میاد

با اینکه کلی محبت کردم انقدری که به اونا محبت کردم به خوانواده ی خودم نکردم

ببخشید زیاد حرف میزنم اخه نه خواهری دارم نه برادری که باهاش دردو دل کنم

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)

من از این میسوزم براش هردفعه هدیه گرفتم بردم واسه خودشو دختراشواسم کل زمان نامزدی یه جوراب نخریده اب ...

راحت باش عزیزم 

دیگه وقتی تو خانواده یه چیزی بگن بچه هم یاد میگیره بعضیا اعتقاداتشون نسبت به یه سری مسائل خیلی خاصه جوری که فقط خودشون میتونن باهاش کنار بیان درک نمیکنم بعضی هارو