2777
2789
عنوان

چطور دوستامو‌ توی سال کنکور کنار بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 20 پست
دقیقا خودمم نظرم همینهولی بنظرت با توجه به اینکه هر روزم توی مدرسه همدیگه رو میبینیم ، یکم جلوه‌ی بد ...

نه ، اصلا

تو توی این برهه زمانی این تصمیمو گرفتی که اتفاقا خیلی عاقلانه بوده، قرار نیس هرکار در گذشته انجام دادی رو ادامه بدی

موفق باشی عزیزم🌻

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

چطور داره؟من دوبرابر سن شما رو دارم، تجربه دارم، نخواه که تجربه ما رو تجربه کنی، پس عبرت بگیر.اینو ب ...

خیلی ممنونم که تجربت رو به اشتراک گذاشتی🙏

واقعیتش تصمیم گرفتم با وجود تمام سرزنشها راه خودمو برم

تنها چیزی که اذیتم میکنه اینه که حس میکنم با توجه به اینکه هر روز توی مدرسه همو میبینیم ،این رفتارم و اینکه تنهام جلوه خوبی نداره.

نمیدونم با این حس چیکار کنم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه ، اصلاتو توی این برهه زمانی این تصمیمو گرفتی که اتفاقا خیلی عاقلانه بوده، قرار نیس هرکار در گذشته ...

یه دنیا ممنونم بخاطر راهنماییت و وقتی که گذاشتی

منم بهترین‌ها رو برای شما ارزو میکنم🫶