2777
2789

بچه ها خواهرشوهرم یه گروه زده تو واتساپ بعد جاری و خواهرشوهرا خانواده شوهر کلا همشون تو گروه هستن بعد حدود دوسه هفته پیش منم اد کرد خواهرشوهرم ازم پرسید دیگه روم نشد بگم نه اد نکن بعد من چت اینا نمیکنم نگاه میکنم تو گروه بیشتر کلا اخلاقشونه تا حرف نزنی و سر صحبت رو باز نکنی اونا اصلا باز نمیکنن بعد از غذاشون از همه چی عکس و فیلم میزارن و خب من خوشم نمیاد یه جاری دارم یعنی خودشو داره پاره می‌کنه از وقتی که من اومدم تو خانواده شوهرم هر کاری می‌کنه به چشم بیاد پشت اونا حرف میزنم جلو روشون ادای آدم خوبارو درمیاره مخصوصا تو گروه بعد و با تیکه کنایه حرف میزنه مثلا منو خراب کنه مثلا می‌نویسه شما هم دارین نزاره گر میشین مثل بعضی ها استیکر خنده میزاره و از اینجور حرفا می‌خوام بیام از گروه بیرون میگم خواهر شوهر ناراحت نشه تازه منو اد کرده تو گروه می‌خوام بمونم اهل حرف زدم و عکس گذاشتن و پز دادن و اینا هم نیستم این تیکه های جاری رو باید تحمل کنم موندم چیکار کنم

اصلا نگاه نکن کاری نداره که .اینجور میفهمن اهل خاله زنک بازی و این کارا نیستی بیشتر میسوزن

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه هست هنوز از این گروههای فامیلی!!

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

اره متاسفانه

ماهم داشتیم ۱۰سال پیش همش تیکه و دلخوری پیش میومد آخرم منهدم شد دیگه تو هیچ گروهی عضو نشدم 

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

خوب کردین اشتباهه من خوشم نمیاد مجبوری تحمل میکنم

کلا هرکس هم هرچی گفت هیچی نگو جوابش نده آدمای اینجوری جذاب ترن از نظر من