2777
2789
عنوان

خانومای متاهل زنگ بزنم این وقت شب به دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1659 بازدید | 112 پست
حالا دوستای شوهر من برای قرار گذاشتن و بیرون رفتن به جای شوهرم زنگ میزنن با من هماهنگ میکنن 😅😅

واقعااااااا......!!!!!!!!!😑

چرا؟؟؟؟؟

من اگه شوهرم گوشیشو تو خونه فراموش کرده باشه و با خودش نبرده باشه.....اگه هزار دفعه هم گوشیش زنگ بخوره،نه من جواب میدم....نه اجازه میدم بچهام جواب بدن....میگم گوشیه بابایه،با بابا کار دارن،با ما که کار ندارن....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خونمون تو حیاط خونه خانواده منه چون قبول نکردم برم پیش اونا زندگی کنم.. نه اصلا و ابدا نگرانش ...

عزیرم من هیچ وقت تحت هیچ شرایطی برای کسی نگفتم جدا شو اما برای شما میگم اگه بچه نداری و همه راه ها رو رفتی و درست نشده راهشو بده دستش بگو من نمیتونم رفیق بازی و شبگردیتو تحمل کنم یا هم از جدایی بترسونش تا حساب کار دستش بیاد

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
فکر کردم نگران سلامتیش شدیاگه فقط نگران خیانتی ولش کن بذار صبح پیداش میشه

اره پیدا میشه خیلی راحت میگ شارژم تموم شده بود همین

بعد من چیکارکنم؟ اخه فکر میکنم خیلی راحت دیشب خوشگذرونی کرده حالا داره دروغ میگه

تو چجوری باهاش رفتار میکنی کلا وقتی نیست و نمیاد؟مال من میره پیش دوستاش به قول خودش درد من اینه نمید ...

همیشه جیغ و داد مبکردم امشبم نمیخواستم راش ندم خونه ننش نذاشت گفت دیروفته سر صدا نکنید.فقط نشستم گریه کردم به بدبختی خودم😭😭😭 

عزیزم خونمون تو حیاط خونه خانواده منه چون قبول نکردم برم پیش اونا زندگی کنم.. نه اصلا و ابدا نگرانش ...

عزیزم اگ میدونی رفیق بازه و با رفیقاشه دیگ الکی ب خودت استرس وارد نکن بسپار بخدا خودش ردیف می‌کنه همه چیو اونجوری ک ب نفع تو و ضرر اون تموم شه اگ واقعا خیانت کرده. بعدشم گلم مردی ک دائما داره خیانت می‌کنه یکی از نشونه هاش اینه ک سمت زنش نمیره میل جنسی ب زنش خیلی کم میشه چون برا تخلیه نیازش کسی دیگه رو داره. پس اگر میگی تو رابطه جنسی باهات اوکیه و سمتت میاد و رابطه جنسیتون خوبه.. بد ب دلت راه نده. ما ی مرد تو فامیل داشتیم زنش میگفت ی شب تا صبح نیومد گفتم واااا چرا پیش کی بوده گفت هیچکس با رفیق‌اش جم‌میشن ب عرق خوری بعدشم تا صبح میفتن ی گوشه و خوابالو صب میان. البته جسارت نکرده باشم ک شوهرت عرق خوره. کلا فامیلمونو مثال زدم 

امشب دیگ خاموش کرده یا خاموش شده نمیدونم بخدا چیکارکنم 😭😣خیلی ساده میگه خواب رفتم شارژش تموم شده

واقعا آدم یه جا باید تکلیف خودشو با چیزی که عذابش میده روشن کنه ما زنا قدرتمون خیلی بیشتر از چیزیه که باور کنیم الان بی استرس بخواب فردا یه چهره دیگه نشونش بده یه جور قاطی کن که خودتم خودتو نشناسی قشنگ بترسونش 

ای بابا چقدر بده که خانوادشم بدن پس مشخص شد تو محیط بدی تربیت و بزرگ شده خدا کمکت کنه عزیزم اگه تونس ...

یااااا خدا کجایی پس؟؟واقعا دلم میسوزه واسه بعضی خانما کلا مگه چندسال عمر میکنیم ک همش باید تلاش کنه ک تازه ب راه بیارتش

من با اینکه همسرم عین توعه ولی تاحالا یبارم زنگ رفیقش نزدم بیخیال

شما چجوری باهاش رفتار میکنید تو زندگی وقتی نیست نمیاد ؟ و اینکه. راهنماییم کنید تو این موقعیت هایی ک برام پیش میاد مثل امشب باید چیکارکنم 

عزیزم چیکارکنم میشه راهنماییم کنی؟ باید چجوری بگیرم بخوابم وقتایی ک نیس یا نمیاد

من همسرم شب میا خونه ‌‌‌‌اینکه بهش اعتماد دارم اهل خیانت نیس فقطمنو رفیق بازیش اذیت میکنه وقتی امد خونه بشین باهاش حرف بزن بگو خودتو بزار جای من اگه من اینموقع برم بیرون چکار میکنی و ....

خدایا  ازت میخوام مواظب عشقم باشیm
شما چجوری باهاش رفتار میکنید تو زندگی وقتی نیست نمیاد ؟ و اینکه. راهنماییم کنید تو این موقعیت هایی ک ...

بگو حوصلم سرمیرع دوست ندارم تنهام بزار حداقل زود بیا خونه منم ادم دل دارم نمیشه که همش با رفیقاات باشی

خدایا  ازت میخوام مواظب عشقم باشیm