2777
2789
عنوان

خانومای متاهل زنگ بزنم این وقت شب به دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 112 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حواستو جمع کن 

بچه داری؟؟ 

زنگ نزنه این آقابیشعورترازاون جیزیه که فکرشوکنی

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چجوری راحت بگیرم بخوابم اخه همش فکرای منفی میکنم میگم حتما گوشیش میزاره کنار ک من مزاحمش نباشم به کث ...

اگه اینکار همیشه میکنه و شب نمیاد حتما دنبال کثافت کاری با زنگ تو هم هیچی تغییر نمیکنه فقط باید بی محلی کنی یا اینکه تهدیدش کنی و جدا بشی 

افرین..دقیقا...من با شوهرم باشیم و تو خیابون ببینم برای احوالپرسی فقط شوهرم وایمیسته......من یواش ،ی ...

منم دقیقا مثل شما هستم توضیح دادم یبار گوشیش خراب بود با شماره دوستش زنگ زد من از نزدیک ندیدمشون حتی . بخاطر همین میترسم زنگ بزنم ک شوهرم هزار فکر نکنه چون من اصلا آدمی نیستم با این و اون مثل داداشی یا دوست حرف بزنم اصلاااا

ولش کن گیر نده

چیکارکنم میشه بگین؟ اخه فکر میکنم خیانت میکنه و گوشیشو میزاره ی گوشه ک من مزاحم نشم سابقه خیانت داشته اخه برای همین این فکرا میکنم 

چجوری گیر ندم خواهشا راهنماییم کن

تاپیک هات دیدی چندبار بهت خیانت کرده چرا جدا نمیشی موندی با این ادم که چی بشه ؟

اوایل ازدواج خیانت کرد ک بخشیدم چون تازه بود دیگه همه ی تاپیک ها شکاک بودن من هست ک نمیدونم درسته یا اشتباه 

کاش بتونم بخدا همش فکرمیکنم بهم خیانت میکنه گوشیش گذاشته کنار ک من مزاحمشون نباشم (سابقه خیانت داشته ...

عزیزم...اصلا به دوست شوهرت زنگ نزن....خانومش نسبت به شما بدبین میشه...وامکان داره زنوشوهر باهم دعوا کنن....

زنگ بزن به پدر شوهرت..بگو پسرت هنوز نیومده خونه....نگرانشم .گوشیشو جواب نمیده.....این شماره ی دوستشه.تو وسایلاش پیدا کردم...بیزحمت زنگ بزنید ببینید پیش دوستش نیست......من روم نمیشه زنگ بزنم...خبرشو بمن بدید