2777
2789
عنوان

نمیخوام دیگه زندگی کنم🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 20 پست
من خودم در اعضابم کاش میشد هیچوقت نبینمشون ولی خوب بازم من نرم خونشون یه موقه سر زده میان

خودتو سرگرم کارای دیگه کن وقتی میان ، اگر دوباره پیش اومد همچین چیزی که اصرار کردن بری پیششون به مامان بابات بگو . اصلا خجالت نکش یا حس بدی نداشته باش

ولی خوبه که از این سن عاقل هستی و میدونی نباید به هیچکسس اعتماد کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو سرگرم کارای دیگه کن وقتی میان ، اگر دوباره پیش اومد همچین چیزی که اصرار کردن بری پیششون به مام ...

نه گفتم که مال چندسال پیشه اولی

دومیم که مال ۲ سال میشه الان دیگه فکر نکنم از این کارا کنن ولی من نمیتونم فراموش کنم مامانم ۳ سال پیش فوت شده اون اتفاق اولیه گفتم مال قبل فوت مامانمه دومیه هم اینا نوه های عموم هستن که گفتم با کمک دختر عموش که اون زمان ما خیلی زیاد خونه عموم اینا میرفتیم اونا هم اونجا زندگی میکنن که خداروشکر گول نخوردم خلاصه من خیلی وقته داریم یه گوشه برای خودمون زندگی میکنیم 🥲

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

نه گفتم که مال چندسال پیشه اولیدومیم که مال ۲ سال میشه الان دیگه فکر نکنم از این کارا کنن ولی من نمی ...

بهتر بابا ، هیچی بهتر از قطع ارتباط با فامیل بدردنخور نیست 

خب دیگه پس نگرانی هم نداری !

برای چیزایی که اتفاق افتاده خود رو مقصر ندون و سعی کن از همین سن تمرکزت رو روی اهداف خوب و مثبت بزاری و الکی انرژیت رو‌ برای فکر کردن درمورد یه مشت آدم روانی که به قول خودت حتی نمیشه اسم آدم روشون گذاشت نزار

یه چیزی بوده و تموم شده رفته .. فکر میکنم همه کم و بیش از این تجربه ها داشته باشن .. فکر نکن که تنها هستی 

بهتر بابا ، هیچی بهتر از قطع ارتباط با فامیل بدردنخور نیست خب دیگه پس نگرانی هم نداری !برای چیزایی ک ...

مرسی🩷

واقعا هر وقت این حس میاد سراغم 

نیاز دارم یکی آرومم کنه

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹