2777
2789
عنوان

میذارید شوهرتون تا دیروقت بیرون باشه❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 51 پست
نهایت تا ساعت چندبیرونه؟ کجا میره خبر داری بهش اعتماد داری؟ من که حس خوبی به مردی که شب دیر بره خونه ...

اکثرا اخر هفته ها تا یک و نیم دو 

از لحاظ بحث خیانت و اینا اعتماد دارم میدونم ک با دختر مختر نیست 

ولی خب رفیقبازی و مست بودن و...اینا خیلی رو مخمه 

دوست ندارم ولی خب چیکار کنم

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤

خدا صبرت بده خیلی سخته ولی کوتاه نیا بازم میتونی کاری کن هفته ای یکبار بشه 

بچم به هیچ عنوان نیار که بدتر میشه 

سرکار نمیره خسته بشه؟

وضع مالیتون خوبه قرضی قسطی چیزی ندارید

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اکثرا اخر هفته ها تا یک و نیم دو از لحاظ بحث خیانت و اینا اعتماد دارم میدونم ک با دختر مختر نیست ولی ...

همین رفیقا انقد نشستن زیر پای شوهر احمق من پیشش مواد کشیدن آخرش اینم معتاد کردن الان من موندم با سه تا بچه و یه دنیا بدبختی از وقتی فهمیدم موهام سفید شده بخدا پیر شدم نذارین برن شوهراتون هرجور شده جلوشونو بگیرین

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
خدا صبرت بده خیلی سخته ولی کوتاه نیا بازم میتونی کاری کن هفته ای یکبار بشه بچم به هیچ عنوان نیار که ...

کارش راحته بازاریه 

گاهی وقتا کارگری میکنه که اون روزا از خستگی میاد خونه بعدش میره میخوابه

همین رفیقا انقد نشستن زیر پای شوهر احمق من پیشش مواد کشیدن آخرش اینم معتاد کردن الان من موندم با سه ...

عزیزدلم خیر نبیینن ایشالا 

امیدوارم مشکلاتتون حل شه

عزیزم شوهر منم ی جور اعتیاد پیدا کرده به مشروب و اینجور چیزا یه هفته نخوره انگاری یه چیز گم کرده کلافه میشه ولی خب گوش نمیدخ ب من صدبار تا الان دعوامون شده قهز کررم

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
عزیزدلم خیر نبیینن ایشالا امیدوارم مشکلاتتون حل شهعزیزم شوهر منم ی جور اعتیاد پیدا کرده به مشروب و ا ...

باز مشروب خوبه کاش اون بود شوهر من به مواد مخدر معتاد شده خودشم گردن نمیگرفت مچشو گرفتم گفت ترک میکنم تو خونه یک هفته خوابید ترک کرد ولی الان حس میکنم باز میکشه.حدود یک ماهه ترک کرده 

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
اگ تا دو شب بره چی؟

ببین من خودم با دوستام میرم بیرون تا دیروقت 

ولی گفتم 

نه که عادی بشه که همش با دوستاش بدون من 

و من رو کلا تو زندگی ندیده بگیره 

یعنی میگم شوهر شما دیگه خیلی اگزجره رفتار میکنه 

وگرنه نه مشکلی ندارم با سفر رفتن دوستانه حتی با دوستاش و اینا

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️