2777
2789
عنوان

بنظرتون دارم زود قضاوت میکنم یا چی🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 23 پست
اره من خیلی توان دادم پای همین مجازی و دوستی هاشولی این دوستم تنها کسیه که من دارم نمیتونم ازش دل بک ...

تنهایی بهتر از رفیق ـ

ولی باید توزندگیت تجربه بگیری رفقات کنی  ولی تو یه شرایط بد همین رفیقا تنهات بزارن  یا چوبشون بخوری 

ولی یه وقت خودتوناراحت یا مقصر ندون چون این زندگی باید همه چیز تجربه کنی یا تصمیم بگیری واسشون  ـ

انشالله که موفق شی هرجا که هستی ـ 

*♥️⃤ 𝕀𝕟 𝕤𝕙𝕠𝕣𝕥, 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هزاران دلیل وجود دارهشاید مشکلی براش پیش اومده که انرژیشو میگیرهشاید غیر عمد یه رفتاری داشتی ، یه حر ...

ما خیلی صمیمی تر از این حرفا هستیم که ندونم اینارو.. مشکلشو میدونم.. اگه ناراحت بشه بهم میگه یا خودم سریع معذرت خواهی میکنم

ولی الان نمیدونم چشه

فقط دارم به این فکر میکنم که اگه اون نمیخواست بخوابه من عمرا میزاشتم میرفتم.. اگه میگه گوشیم شارژ نداره، خب یه شارژ بزنه.. 

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
تنهایی بهتر از رفیق ـولی باید توزندگیت تجربه بگیری رفقات کنی ولی تو یه شرایط بد همین رفیقا تنهات بز ...

ممنونم💚

واسم دعا کنید بتونم تمومش کنم.. 

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
انشالله امید خدا خودت بخوای تمومه🙏🏻🌹

بنظرتون اینکه یهویی ارتباطم رو باهاش قطع کنم

مثلا دیلیت بزنم اشتباهه؟ البته شمارمو داره

ما خیلی صمیمی تر از این حرفا هستیم که ندونم اینارو.. مشکلشو میدونم.. اگه ناراحت بشه بهم میگه یا خودم ...

شاید توی شرایطی نبوده که بتونه چت رو ادامه بده

تجربشو داشتم ، خیلی هم بهم برخورد

ولی الان دیگه دوستمو کنار گذاشتم

تو هم اگه فکر میکنی تمایلی نداره 

یا رفتاراش برات ازار دهنده‌ست

کنار بذارش