2777
2789
خیلی نگاهای زیر زیرکی داره حس منفی بودن میده ، نگاه قضاوت گر ، خاله زنکی ، نگاه از بالا به پایینمن ا ...

آره منم حسی که گرفتم از رهنما این بود که رفته تو قیافه گرفتن و حس خودبرتر بینی داره ..واله هم باهاش ارتباط برقرار نکرد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ندیدم فقط یه تیکه هاییش تو اینستا .بنظرم خیلی حسادت و انرژی منفی داشتن چرا باید همچین چیزایی ببینیم 

جوکر ببینیم که هم اعضاش خوش انرژی ان و واقعا خودشونن هم یه دل سیر بخندیم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
من احساس میکنم اعتماد به نفسش کمهبا اینکه رفتاراش رو مخم بود ولی دلم واسش سوخت از اینکه انقدر به خود ...

اینجور آدما رو کسی دوست نداره 

اینقد که ایف ایف دارن تو زندگیشونو و اینقدر زیاد سخت میگیرن 

نه به خودشون خوش میگذره نه میزارن بقیه ها بهشون هوش بگذره

خیلی نگاهای زیر زیرکی داره حس منفی بودن میده ، نگاه قضاوت گر ، خاله زنکی ، نگاه از بالا به پایینمن ا ...

حس خاصی نسبت بهش ندارم فقط قسمت اولشو دیدم از السا بدم اومد دیگه بقیه اش رو ندیدم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
واله خیلی محترمانه برخورد میکرد منم از چهرهش تشخیص دادم از اومدن بهاره خوشش نیومد و اینکه السا خیلی ...

اره رفتاراش اصلا جالب نبود

باید رو فن بیان و اداب اجتماعی و اعتماد به نفسش کار کنه

من که اونم میبینم😁ولی این فصلش واقعا چرت بودفقط نعیمه بامزست

وای نه من همشونو دوست داشتم 😍

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش