2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کجا گفت؟

تو اینستا دیدم دیگه نمیدونم مال کدوم سری بود قبل یا الان فیلماای رو کلیپ که مال این سری بود 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
کمتر کسی از این بنده خدا خوشش میاد

خیلی نگاهای زیر زیرکی داره 

حس منفی بودن میده ، نگاه قضاوت گر ، خاله زنکی ، نگاه از بالا به پایین

من این حسا رو از بهاره رهنما میگیرم

هرچی هم میگذره بدتر میشه . تو فصل اول شام ایرانی خیلی ازش خوشم میومد . ولی الان نه

واله خیلی محترمانه برخورد میکرد منم از چهرهش تشخیص دادم از اومدن بهاره خوشش نیومد 

و اینکه السا خیلی بی ادب و بی لول واله سر میز ناراحت کرد و خونه متین هم بی ادبی کرد معلوم ادم حسودی 

منننننالسا چرا اینجورههههههه، نمیزاره با کسی. سریع گارد میگیره و ….

من احساس میکنم اعتماد به نفسش کمه

با اینکه رفتاراش رو مخم بود ولی دلم واسش سوخت از اینکه انقدر به خودش سخت میگیره😁

با داوود نژاد چرا اونجوری حرف زد ، طفلی بغض کرد

واقعاااااا👌

بعضیا عجیبن واقعا اصلا اجتماعی نیست و یکم نچسبه 

حس خوبی به آدم منتقل نمیکنه ، موقع غذا خوردنم خیلی رو مخه

اینجور آدما ازدواج نکنن خوبه چون دیوونه میکنن شوهرشونو