2777
2789
عنوان

خانوم های متاهل بیاین سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 23 پست
مشکل اینه نمیدونم بزارم کمکم کنه یا نه به منت بعدش میارزه یا نه اگه بگم باشه بده بعدش هر موقع میگم م ...

آخه این چه شوهریه عزیزم .وقتی اینجوری در موردش فکر می‌کنی .این می‌تونه بعدا تورو ساپورت کنه ؟حمایت کنه .کاش بیشتر در موردش فکر کنی و هنوز عقد نکنی 

وقتی خیلی نق بزنی و شکایت کنی طبیعیه که ازت فرار کنه

بعد از اینکه روز تولدم نیامد 

اینجوری شدم 

روز تولدم مادرشوهرم نذاشت شوهرم بهم سر بزنه 

من یک شهر دیگه دانشجو ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینکه دست خودم نیست کیته ی شب تولدم و روز هایی که میخواستم کنارم باشه ولی مادر شوهرم نذاشت رفته تو ...

چرا می‌ترسی رابطه ت نابود بشه؟رایطه ای که اولویت زندگیش نیستی بهتر که نابود بشه ترس نداره 

تو رو باید به همههه اولویت بده مخصوصا تو روزای خاص مثل تولد و سالگرد این آقا تو تولدت یه خاطره بد واسه ت گذاشته جبران کرده بعدش؟!

عادیه به نظرت ؟

صدرصد ...من متاهل با یه مادرشوهر که اخلاق خوبی هم نداره میگم عادیه و اگر بخوای زندگی کنی با کسی باید اینو‌ هرگزززز فراموش نکنی که وقتی برای شوهرت عزیزی که بد مادرشوهرت رو نگی برعکس سیاست داشته باشی بگو مادرشوهرم چطوره وقتی زنگ زد بهش خودتو نگران نشون بده بگو خدای ناکرده مشکلی که پیش نیومده و ...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه این چه شوهریه عزیزم .وقتی اینجوری در موردش فکر می‌کنی .این می‌تونه بعدا تورو ساپورت کنه ؟حمایت ک ...

چند دور به حاطر خانواده اش جدا شدم 

دوباره برگشتم 

یک بار مامانم گفت بار بعدی من دیگه نمیزارم 

مگه بچه بازیه 

مشکل اینه همو دوست داریم ولی اصلا نمی‌تونم خیلی چیزاشو تحمل کنم 

میدونم هیچ چیزی کامل نیست ولی مثلا اینکه من هیچ وقت الویت اول نیستم اذیتم میکنه باعث مسشه اینجوری بشم 

من از اول اينجوری باهاش حرف نمیزدم 

اعصبانی ام ازش 

صدرصد ...من متاهل با یه مادرشوهر که اخلاق خوبی هم نداره میگم عادیه و اگر بخوای زندگی کنی با کسی باید ...

اون جلوی شوهرم نقش  فرشته ی مهربون بازی میکنه بعد از اونور اتیش میندازه به جون زندگی من 

[QUOTE=367500124]چرا می‌ترسی رابطه ت نابود بشه؟رایطه ای که اولویت زندگیش نیستی بهتر که نابود بشه ترس نداره  تو ...[/QUOTE[ 

چون خیلی صبر کردم 

یعنی نباید حاصل این صبر به ثمر بشینه ؟ 

برام جبران کرد ولی دست خودم نیست یاد اون روز میافتم نا خوداگاه بد حرف میزنم 

اخه به خودش بند نیست 

همش زیر سر اون مادرشوهر جادوگرمه 

خدا ازش نگذره 

هم زندگی منو خراب میکنه .هم پسرشو