جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اره ولی خیلی راحت با چهره خندان و خوشحال استقبال میکردند از این وضعیت بچه هاشون کلی هم عشقم فداتشم م ...
اره واقعا همینحوری بهتره ..منم زیاد گیر نیستم رو بچه ها اما خب کلا دوس ندارم بچم پرحرف باشه بچه باید ساکت و باهوش باشه تو جمع و به موقع حرف بزنه.اما متاسفانه بچه های من خونه فامیل خودمون میریم ک صدبار دیدنشون اروم هستن اما جلوی کسی ک اولین باره خیلی جوگیر میشن
اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
تعریف میکردن یه بار بچه بودم رفتیم مهمونی بچشون پفک داشته من گفتم اینا چیه تو دست بچهاشون🥺😂😂😂
ای وای مامانت چه حالی شده ...ولی کسی ک بچه داشته باشه خودش میدونه ک این رفتارهاشون طبیعی است ...مثل یکی همینجا تاپیک زده بود سرسفره بجش گفته اون ابای سیاه چین ..نوشابه رو میگفته
اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم