2777
2789
عنوان

آبرومونو بردن 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1823 بازدید | 86 پست
جوش خانم قوامی فقط😂😂😂یه بارم دوستم میگفت بچه هارو بردیم پارک بعد همسایه کناریمون ساندویچ داشتن می ...

همون دیگ همیشه تو جمع کارای این بچه ها برعکس میشع 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
دو تا بچه ی دسته گل داری سالم و بی دردسر حرف میزنن میخندن راه میرن به جای اینکه شاکر باشی داری الکی ...

ببخشیدا به شما نگفتم مریض منظورم اینه که وقتی میگی خجالت کشیدم به خاطر حرف بچه ها،یعنی طرف مقابل باید بفهمه بچه خیال بافی میکنه دوست داره شیرین کاری کنه همه اینو باید بدونن

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا من و شوهرمم خندیدیم ولی خب اومدیم تو ماشین دوتاییمون دپرس بودیم

خخخخخ بدترین حسه.من میگم خداکنه دیگه خانومای تو اون مطب رو نبینم ۰🤣🤣🤣جالبه همه عاشقش شده بودن میگفتن خیلی باهوشه روش سزمایه گذاری کن.یکی براش آب آورد.یکی آدامس بهش داد یکی کلیپ نشونش میداد🤣🤣🤣

عزیزم طبیعت بچه همینه چرا انقدر حساس شدی

نه خیلیم مهم نیس اما خب درکل خوب نیس دوس ندارم اینجوری باشن بچه هام

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
چرا تو دیگه رفتی با شوهرت؟ خودش تنهاذبا ماشین میرفت برمی‌گشت خب

میخواست دندون های منم ببینه بعدم مطب جدید زده گل و کادو شیریتی گرفتیم باهم میخواستیم بریم

بچه های خودش؟

اره ولی خیلی راحت با چهره خندان و خوشحال استقبال میکردند از این وضعیت بچه هاشون کلی هم عشقم فداتشم 

میگفتن 

ما باشیم تا بچه سه روز نسابیم ده تومنی خرج لباس نکنیم 

پونزده ساعت هم امر و نهی نکنیم یک کلیپ دو دقیقه ای از بچه نمی‌گیریم 

اما اونا راحت و ریلکس 

شاید اونا راه درست میرن ما از حرص زیاد پیر خودمون میکنیم 

خب شاید کلا بچه ساکتی و کم صحبت . دختر من خیلی شیطونه ماشالله ی زبونی داره ی حرفایی میزنه یسره هم حر ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
خب شاید کلا بچه ساکتی و کم صحبت . دختر من خیلی شیطونه ماشالله ی زبونی داره ی حرفایی میزنه یسره هم حر ...

عزیزدلم خدا

حفظش کنه😂😂😂

اره دخترمن یکم ساکته ولی باکسی جوربشه صحبتم میکنه ولی باهرکسی نه 

داستانای آموزنده ای که من براش تعریف میکنم همشو برا بقیه میگه تعجب میکنن 

ولی بحث توخونمون زیاده ولی ندیدم بگه تعجب کردم خدانکنه بگت چون من آدمیم خودخوی میکنم بگه حالم بدمیشه  

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

آقای دکتر مریض دیگه ای نداشت یعنی؟؟ ولی خودمونیم شامتونو تو مطب داد که دعوت نکنه خونه

نه دیگ در مطب رو بستن ...ن بابا بنده خدا ما الان دورزه خونه اش هستیم همین الانم خونش هستیم مجرد هست ..انقدر دست ودلباز ک حد نداره باشوهرم مثل داداش هستن.ما ازشهر دیگ اومدیم خودش صبح میره مطب تا ساعتای ۱ شب 

عزیزدلم خداحفظش کنه😂😂😂اره دخترمن یکم ساکته ولی باکسی جوربشه صحبتم میکنه ولی باهرکسی نه داستانای آ ...

ممنون🌹 خدا حفظش کنه ماشالله بهش . دختر من فقط میگه داستان ترسناک بکو بعد الکی ی چی سرهم میکنم میگم چپ چپ نگام میکنه میگه گمشو بابا قهر میکنه میره ی گوشه میشینه میگه مسخره میکنی ... 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
دو تا بچه ی دسته گل داری سالم و بی دردسر حرف میزنن میخندن راه میرن به جای اینکه شاکر باشی داری الکی ...

😞 ای خدا

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭
شهر خودتون مگه دندانپزشکی نداشتمن اصلا دوست ندارم خریدهام یا اگه کاری دارم آشنا برام انجام بده آدم خ ...

اره داره ولی وقتی دوست شوهرم هست که ازکارش  مطمعن هستم چرا برم جای کس دیگ .من الان ۱۱ تا ازدندون هام باید ترمیم بشه توشهرخودم باید کم کمش ۴۰ م هزینه کنم .دوست شوهرم ک ازمون دستمزد نمیگیره همونجوری ک شوهرمن  از شهر خودمون اومد وکل مطبش رو ام دی اف و دیزاین کرد بدون دستمزد که توشهر خودمون کارش کم کمش ۱۰۰ م دستمزد میگرفت