2777
2789

عزیزم حال دلت خوب میشه انشالله. خداهم جواب کسایی ک خیانت میکنن رو میده،شاید همین زن ک گرفته جوابشو بده،خدا میدونه چطوری، ولی همه ظلمایی ک کردن رو تو همین دنیا تقاص میدن ک جدیدا بهش میگن کارما

دیرو زود داره

سوخت‌وسوز نداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیانت کرده بود اسکرین هاشم اینجا گذاشته بودم با اکانت تعلیق شده دیگم پر بازدید هم شده بود

عزیزم متاسفم برات

خوشبخترین باشی و خدا به دلت آرامش بده

اما منظورم شما نیستی کلی درباره جدایی گفتم

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
هیچکس مطلقا بد نیست و اینکه بخاطر همسر اولت هیچ تلاشی نکنی حاضر به تغییر و ایجاد تفاهم نسبی نباشی ام ...

ببین انعطاف هم حدیش قابل اجراست،یسری چیزا فقط سازکاری از اول میخواد،مثلا دخترداییم همسرش فوق العاده وسواس داشت،دختر دایی من نتونست تحنل کنه،ولی خب همسرش دوباره ازدواج کرده با یکی مثل خودش،ومشکلی هم ندارن،یا همین خساست،دیدم همکاری که عادت داشته خونه مدر خرج زیاد،تفریح ومسافرتا خاص،ولی خب همسرش تفکر این ندلی نداشته،وجدا شدن،درحالیکه با دیگری زندگی خوبی داره چون تفکرش مثل خودش بوده

دیگه تفاوتا اعتقادی وفرهنگی زیادی هم هست که واقعا به معنی بد بودن یه طرف نیست،یکی از اشناها به تازگی جدا شدن،میگفت زنم بلند مرواز بود،میگفت کارت تغییر بده با حقوق کارمندی چکار کنیم،درحالیکه من۱۸ساله همینم و نمیتونمم شغلم عوض کنم،روحیه شغل ازاد ندارم،گفتم خب تو همسرت روحیه کاریتون متفاوت بوده،زنت بد نبود،فقط مثل هم نبودید

خیانت کرده بود اسکرین هاشم اینجا گذاشته بودم با اکانت تعلیق شده دیگم پر بازدید هم شده بود

ای خوشبحالت لیاقت داشتی تونستی جداشی

منم شوهرم خیانتکاره ولی دوتا بچه کوچیک دارم موندم فعلا،ولی دارم دیوونه میشم

شوهرسابقت کی ازدواج کرده ک شما الان فهمیدی؟؟؟قبل شما یا بعدشما؟؟

کمی تا قسمتی

خوب دیگ پس ناراحتی وبرات مهم بوده اوناهم نمیخواستن ناراحت بشی ک بهت نگفتن

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
ای خوشبحالت لیاقت داشتی تونستی جداشیمنم شوهرم خیانتکاره ولی دوتا بچه کوچیک دارم موندم فعلا،ولی دارم ...

من ۱۴۰۱ جدا شدم شوهر سابقم سه ماه بعد عقدمون با دوست دختر سابقش عملیات انجام داده بودن اتفاقی فهمیدم بعد یه سال جدا شدم امسال اواخر ابان با همسر جدیدم ازدواج کردم قبل منم با کسی ازدواج نکرد شوهر سابقم هم دو هفته پیش ازدواج کرده دیروز فهمیدم

دوست عزیز درگیر بودن با ناراحت بودن فرق داره درگیرش بودم همون روز اول میفهمیدم

خودت داری میگی ناراحتی 

خوب اطرافیانم نمیخواستن ناراحت بشی دیگ 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
ببین انعطاف هم حدیش قابل اجراست،یسری چیزا فقط سازکاری از اول میخواد،مثلا دخترداییم همسرش فوق العاده ...

اگر قبل از عقد شناخت کامل اتفاق بیفته این مسائل خیلی کمتر پیش میاد اما خب آدم تنبل بچه ننه یا خسیس به هرحال دیگران رو آزار میدن و فکر نمی‌کنم کسی بااین اخلاقا کنار بیاد مگر اینکه مجبور باشه و تحمل کنن

یا اونکه بلندپرواز غیر عقلانی هست اگر خودش رو اصلاح نکنه یک جایی چوبش رو خواهد خورد .. 

چه بهتر که بدون اجبار و ترس از دست دادن و شکست دوباره آدم خودش رو تغییر بده و سعی کنه صفتهای بد رو کنار بگذاره و زندگیش رو نجات بده اگر نه اینها تا پایان زندگی مانع خوشبختی هستند و خواهند بود .

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

کاش یروزی من جای تو باشم 

بعد طلاقم بشنوم ازدواج کرده