2777
2789
عنوان

تاپیکی که کاربر افسانه زد بود چرا ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 73 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم چند بار این اتفاق برام افتاده😫متن رو کپی میکردی نگه میداشتی شاید به درد خورد

خدا خفت نکنه 😁🤪😆😆😆😆

خیلی باحال بود راست میگی اینجا یکی در میان دعواست کاش کپی میکردم ، نمیدونه چه قشنگم می‌نوشتم غلط املایی نداشته باشه ، از ترسم میخواستم نظر بدم فرار کنم نشد 😁🤪😆

حالا خوبه پست نمیذاشتی😂😂😂😂

نه اومدم تگت کردم آبی نشد ، همون تاپیکی که گفت خواهرشوهرم دخترم رو به کشتن داد ، ببین اهل دعوا نیستم بدم میاد صلح و شادی رو دوست دارم ولی خیلی دوست دارم دعوا میشه برم میانجیگری کنم بین کاربرا، چون صبورم 

میخوای مشکل حل کنی اشکالی نداره👌🏻چرا به کشتن داد حالا

والا نفهمیدم اومدم شمارو تگ کنم برگشتم دیدم ترکید 😁😆🤪😳

مثه اینکه میگف خواهرشوهرش دخترشو برده مهد و ماشین رده به دخترش و مرده ، یهو همه نی نی یار رو صدا زدن ترکید

وا یعنی دروغ بوده با این مسائل هم شوخی میکنن😒

آره فک کنم ، نمیدونم والا چی بگم ، نمی‌خوام قضاوت کنم ولی حق با کاربرای دیگه بود انگار ، تازه عضو شده بود 

بعدشم احساس میکنم دور از جون و خدای نکرده اگه این اتفاق واسه کسی بیوفته نی نی سایت نمیاد تاپیک بزنه