2777
2789
عنوان

خانوما بدون مسخره کردن بیایین 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 62 پست
خب بهش میگفتی متوجه منظورش نمیشی بیشتر توضیح بده برات

من انقد داشتم گریه میکردم بدبخت شده بود تراپیست هی دلداری میداد 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چه ربطی داره خاک تو سرش برو پیش یه دکتر دیگه 

عجب عجب نداره من خودم اینجور نبودم ولی میدونم پرده انوااااع مختلفی داره بعدشم خاک تو سرش ادم متاهل هم وقتی میره معاینه استرس دارع من یادم نمیاد یه معاینه بدون استرس داشته باشم بعد تصور کن سر بکنه تپش بگه عجججححب 

نشنیدم تا حالا یا دکتر دیگم برو

نوبت گرفتم برای پس فردا

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

اصلا هیچی اینم میگفت داری ولی نسبت به بقیه دخترا بزرگتره

خب دیگه...بکارت داری...پرده بکارت متنوع هست....حالا منم اطلاع درستی ندارم ولی تا اونجایی که می‌دونم حلقوی و ارتجاعی هستن...حالا چرا ناراحتی؟

مگه خود ارضایی روی پرده بکارت تاثیر داره ؟

ن بابا دکترش زر زده

دوست خودم دکتر زنانع میگف تا خودتون نگید حتی متوجه نمیشن خیلیا شما رابطه داشتین😑

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی

وا چه ربطی داره خاک تو سرش برو پیش یه دکتر دیگه عجب عجب نداره من خودم اینجور نبودم ولی میدونم پرده ا ...

ممنون از دلگرمی هاتون 

یعنی امیدی هست که نرمال باشه و ایشون تشخیص نداده باشن؟ 

من دوست داشتم شب عروسیم خون بیاد نمیدونم با چه راه حلی هی میگم برم اب انار بپزم میگن خوبه بعد پشیمون ...

ببین اگر آقات با ضربه محکم بزنه خون میاد نگران نباش من تنگ تنگ تنگ تنگ بود پردم بشدتتتتت اندازه یه بند انگشت خون داشتم اصلا نگران نباش 

فقط باید با ضربه بزنه تا خون بیاد بهش بگو مثلا اکر تونست چندبار عقب جلو اروم بره یهو تند بزنه که خونش بیاد 

هزینش چقدره؟ چطوری معاینه کرد اسی؟

هزینش 300 با برگه 200 

پاهاتو میزاری رو 4 پایه اونم چکاب میکنه

اصلا تاحالا شنیدین پرده گوشتی؟ب دوست من گفته بود پردت گوشتی هست

میمیری از درد از حرف دکتر تا ی سال بعد ازدواج دختربود بعدم ک زده بود میگف فقط ی ذره سوزش داشته هیچی نفهمیدم بعضی دکترا همینقد استرس میندازن ب حونت

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی

ببین اگر آقات با ضربه محکم بزنه خون میاد نگران نباش من تنگ تنگ تنگ تنگ بود پردم بشدتتتتت اندازه یه ب ...

ممنونم اتفاقا بهش گفتم 

گفت باشه

میگم راه حل دیگه ای نداری؟ شنیدم خشکی واژن هم خون میارع