2777
2789
عنوان

چطور غرور له شدن و برگردونم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 41 پست
خودتو دوست داشته باش به خودت اهمیت بده چیزای جدید یادبگیر باشگاه برو خود به خود اعتماد به نفست بالا ...

همه این کارام بکنم ولی وقتی پیام میده فوری با روی خوش جوابشو میدم اینو چیکارش کنم 

عروس خانوم ۱۴۰۳ هستم 👰🤵 شماهم دعوتید

اگه میخای غرور له شدت برگرده و دختر قوی ای باشی
عکس فیلم پیام چت شماره و همه چیشو پاک کن و تموم
در لحظه از ذهنت پاک نمیشه ولی بعد دو سه ماه از احساست و فکر و ذهنت هم میره، من خودم همین کارو کردم

به هیچ وجه دنبال انتقام نباش فقط بطور کامل پاکش کن

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی اشتباه کردم خیلی من همچین دختری نبودم اون خیلی بازیم داد

تجربه شد  فقط! تو اون لحظه دلت خواست اینکارو کنی والان تموم شده به نظرم از خودت ممنون باش  طوری که اگه اون یارو برگشت بتونی بهش بگی 👍بیا  😂

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁                                                            

همه این کارام بکنم ولی وقتی پیام میده فوری با روی خوش جوابشو میدم اینو چیکارش کنم

وقتی برای خودت ارزش قائل باشی اعتماد به نفس داشته باشی مطمین باش نمیشه ..روی خودت کار کن اصلا چی داره مگه با خودت فکر کن ببین چی داره مگه بی ارزشش کن تو ذهنت

اگه میخای غرور له شدت برگرده و دختر قوی ای باشیعکس فیلم پیام چت شماره و همه چیشو پاک کن و تمومدر لحظ ...

سعی خودمو میکنم دیگه نمیزارم بازیم بده

از همین الان کم کم شروع کن به اینکه خودتو دوباره بسازی  تو رابطه اگه مشکلی پیش میاد هر و نفر مقصر هستند حالا مگه اینکه دیگه ذات یکی خیلی خراب باشه و نسازه و اذیت کنه و دیگری هی تلاش کنه و غرور خودشو له کنه  تو از بالا به رابطه نگاه کن به رفتار خودت به حرفات به کارات ببین آیا اونجوری هستی که پسره همه کار برات بکنه ببین اصلا خودت از رفتار خودت از برنامه زندگیت خوشت میاد از بالا به عنوان یه شخص دیگه یااز دید یه پسر نگاه کن که طرز حرف زدنت قشنگه اگه خودت جای یه پسر بودی خوشت میومد با این مدل دختر دوست بشی اینجور قشنگ ایرادی اگه داری مشخص میشه برات رو اونا کار کن اول اول اول خودتو دوست داشته باش و ایراد هاتو اول بخاطر خودت رفع کن 

سعی خودمو میکنم دیگه نمیزارم بازیم بده

فقط یادت باشه دنبال انتقام نباش
 رهاش کن و برو دنبال زندگیت و کسی که لایقت باشه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
از همین الان کم کم شروع کن به اینکه خودتو دوباره بسازی تو رابطه اگه مشکلی پیش میاد هر و نفر مقصر هس ...

درستش میکنم یه آدمی میشم که حتی خودمم نشناسم من احمق عاشق شدم عشق آدمو احمق می‌کنه مخصوصا اگه یه طرفه باشه ولی دیگه نمیزارم مثل یه آدم احمق و ساده منو ببینه

غروری ک له شده از دوباره درست نمیشه..

میشه از اولم بهتر میشه اگه قوی باشه و رو خودش کار کنه مگه غرورش پیش کی شکسته اصلا ممکنه یه آدم سمی و اشتباهی بوده باشه سال دیگه اسی یادش نیاد چون الان دوسش داره حس میکنه کوچیک شده اگه خودشو قوی کته و این آدم سمی رو رها کنه تازه هیچ اهمیتی براش نداره و اتفاقا احساس ارزش و غرور بیشتری بهش دست میده 

فقط یادت باشه دنبال انتقام نباش رهاش کن و برو دنبال زندگیت و کسی که لایقت باشه

نه انتقامی ندارم همین که فراموشش کنم یعنی انتقام 

میشه از اولم بهتر میشه اگه قوی باشه و رو خودش کار کنه مگه غرورش پیش کی شکسته اصلا ممکنه یه آدم سمی و ...

من‌نگفتم نمیشه

میشه

اما نه مثل اولش. منظورم اگه کسی میخاد خودشو مغرور نشون بده باید از اولش باشه. تجربه خودمو میگم

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

میشه از اولم بهتر میشه اگه قوی باشه و رو خودش کار کنه مگه غرورش پیش کی شکسته اصلا ممکنه یه آدم سمی و ...

میدونی چون اولین بار بود دوست میشدم اینجوری شدم اون نه دوسم داشت نه محبت میکرد نه کادو می‌خرید خیانتم کرد همه کاری کرد من بخاطر دوستداشتن ولش نکردم ولی من یکاری میکنم که خودمم نشناسم چه برسه به اون

دقیقا این موارد مثل تست میمونن و باعث میشه ادم شناختش بیشتر بشه و ارزشمندتر و قوی تر بشه

تجربه شد فقط! تو اون لحظه دلت خواست اینکارو کنی والان تموم شده به نظرم از خودت ممنون باش طوری که ا ...

امیدوارم اینقدر قوی بشم که وقتی اومد یه جوری رفتار کنم پشماش بریزه

درستش میکنم یه آدمی میشم که حتی خودمم نشناسم من احمق عاشق شدم عشق آدمو احمق می‌کنه مخصوصا اگه یه طرف ...

آفرین این درسته 

همیشه درهمه جا در هر ارتباطی حتی با دوست های هم جنس خودت گاهی  با دید یه شخص دیگه که بدونه قضاوت داره رفتارت رو میسنجه نگاه کن بگو خب من برای ارتباط با این دوستم انرژی و شاد بودن ندارم خب دوستم کسل و خسته میشه از با من بودن شروع کن رو این کار کن که باید تو این ارتباط من شاد باشم این به این معنی نیست که تو خودتو بخاطر دیگران تغییر میدی  اینا تغییرات مثبت هستن که تورو تبدیل میکنه به یه دختر شاد و پر انرژی و جذاب 

حیف نیست وقتی که میتونی برای رشد خودت بزاری پای یه آدم که معلوم نیست هدفش چیه