خب عزیزم من کلن مشاوره میدادم حس ششمی هستم چه میدونستم تاپیک هاش زنانه
آها
پس کلا بیخیال
هیچ درخواستی رو قبول نکن از این به بعد
اگرم کسی خواست بگو تجربه ی بدی داشتم نمیتونم درخواستتونو قبول کنم
اینجا انقده دروغگو زیاد شده که اگه کسی رو راست و صادق باشه باید شاخ درآورد🤦♀️
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
یکیشون یک کامنت گذاشته بود چند نفری لایک کرده بودن
منم لایک کردم چون حرف درستی زده بود که کاش لایک نمیکردم بی جنبه رو
بعد دیدم واسم اعلان اومده فوری بهم درخواست داده😐
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
[QUOTE=367497282]اصلا جنبه ندارن یکیشون یک کامنت گذاشته بود چند نفری لایک کرده بودن منم لایک کردم چون حرف درستی زده ...[/QUOTE. شایدم یه حرفی زدم امشب اونم ترغیب شد