2777
2789
عنوان

طرف میگه من ب کسایی ک ماشین ایرانی دارن میگم گدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 191 پست
هیچی مثل کنه بود ارتباطو قطع کردم کم کم فهمیدم ما چقدر فرهنگمون بالاست به خدا😂😂لامصب پول قرض میگرف ...

وای 😂😂😂 این دوست من اعتماد به نفس بالاییم داشت... دماغش عین خرطوم فیل بود گندده کج و کوله چشمای تو گود ابرو مژه نداشت صورت پر جوش... بعد میومد عکس ایشواریا رو نشونمون میداد میگفت من خوشکلترم یا ایشواریا🤣 من خوشکل ترم یا شیلا خداداد؟ میخواستیم ناراحت نشه میگفتیم تو خوشکلتری بابا... اخر بار گفت شماها ی مشت زشتین به گرد پام نمیرسین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا با ۶۰ تومن لندکروز که نداره😂😫

من چای نونوائه بودم میگفت گل اناری چونم بیا بریم واست   پول خرج کنم بریم یجا صفا سیتی

بعد برش میداشتم میبرم گونی اردا رو خالی کنه ادم شه

کوه صبرم من ولی از غصه  میدانم  شبی بی گمان این غم مرا اخر ز دنیا میبرد

وای 😂😂😂 این دوست من اعتماد به نفس بالاییم داشت... دماغش عین خرطوم فیل بود گندده کج و کوله چشمای ت ...

وای باورم نمیشه انگار همین دختره رو میگی!!!!!!!

وااااای

اعتماد بنفسش عجییییب بود

قشنگ یادمه ۵ تا رفیق بودیم یکیشون همیشه میگفت که من قیافم خوبه و میگفت فلانی خیلی خوشگله چهرشو دوست دارم

بعد تا از من تعریف میشد این دختره زل میزد تو صورتم میگفت وای جوش زدیااا 

سیبیلات درووومده

اشکال نداره زشتم باشی مهم اینه واسه من خوبی

خودشو انجلینا میدید

😂😂😂

.

من چای نونوائه بودم میگفت گل اناری چونم بیا بریم واست پول خرج کنم بریم یجا صفا سیتیبعد برش میداشتم ...

فرغونعلی با ماشین خارجی اردارو حمل میکنه فقط

.

🤣🤣🤣🤣 قفل کتابی زده ب همه تاپیکاش و رفته 🤣🤣 هرچی گشتم ی درزی چیزی پیدا کنم برم فوشش بدم بیام لا ...

واااای 🤣🤣🤣🤣

از حملات احتمالی ما گدا گودولا ترسیده

.

میگفتی دیوونه معلومه ک تووووو

متاسفانه همینو میگفتیم... اخرش شاخ شد رومون😐 که همش میگفتم کاش ریده بودم بهش ایتقدر توهم زیبایی نمیزد... فکر کن دماغش ایقد بزرگگگگ بود چندجا رفت برای عمل زیر بارش نمیرفتن میگفتن نمیتونیم عملش کنیم...  اخر بار دکتر گوش حلق بینی عملش کرد... دماغش عمل کرد تازه شد اندازه ی دماغ معمولی رو به بزرگ😑

فرغونعلی با ماشین خارجی اردارو حمل میکنه فقط

🤣🤣🤣🤣🤣🤣شایدم  انبری که باهاش نون از تنور برمیداری کردم تو حلقش

تو به نانوایی واردیا فکر کنم خاستگار فرغونعلی خودتی

🤣🤣🤣🤣نه دوست پسری داشتم باباش سنگکی داشت

چه سنگک کنجدی میزدم اون زمان🤣🤣🤣🤣😈