صبح یه ساعت زودتر بیدارش کن بعد بذار ظهر یه ساعت بخوابه از اونور شب ساعت ده و نیم خاموشی بده حتی اگه خودتون نمی خواهید بخوابید همه برید تو رختخواب با گوشی بازی نکنید بگو وقت خوابه.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دخترم ۱۱ ماهشه.. از ۷ یا نهایت ۸ شب به بعد نمیذارم بخابه.. از اول خوابش بد بود اصلا نمیتونم تنظیم کنم.. الان سعی میکنم یبار ظهر بخابه.. یبارم ۶ عصر میخابونمش تا ۷.. ۱۲ شب هم میخابه
بابا صبح که بیدارش کنی تا وقتی ظهر بخوابه جییییغ بعدظهر دوساعت و نیم میخوابه اوایل یساعت میخوابید تا ...
باید تحمل کنی منم مشکل شما رو داشتم ببین یه ساعتی رو تعیین کن مثلاً از ۱۲ شب شروع کن خاموشی بده رو حرفت بمون چراغ ها خاموش یه چراغ خواب روشن کن قصه شب براش تعریف کن بعد بگو باید بخوابیم همه شب ها می خوابند کسی بیدار نیست. بالاخره مجبور میشه بخوابه ولی از حرفت کوتاه نیا . کم کم نیم ساعت زودتر خاموشی بده مثلاً اگه ۱۲شب خوابید شب بعد ۱۱:۳۰ کن. تا برسونی به ساعت ده.