2777
2789
من خیلی ازاول روخواب بچم حساس بودم بچمم بدخواب ترین بچه ازاب دراومد بچه خواهرشوهرم تازه ۸ ونیم شب خو ...

منم دقیقا پدر خودمو بچمو درآوردم 

تازه من کلی بهم گفتن تو اینچ چندبار بیدار کردی دیوانش کردی :( 

دو هفته از استرس و عذاب وجدان دائم از خواب میپرذیم

بچم خیلی هق هق زد واقعا عذاب وجدان گرفتم

صبح یه ساعت زودتر بیدارش کن بعد بذار ظهر یه ساعت بخوابه  از اونور شب ساعت ده و نیم خاموشی بده حتی اگه خودتون نمی خواهید بخوابید همه برید تو رختخواب با گوشی بازی نکنید بگو وقت خوابه.

درست میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صبح یه ساعت زودتر بیدارش کن بعد بذار ظهر یه ساعت بخوابه از اونور شب ساعت ده و نیم خاموشی بده حتی اگ ...

بابا صبح که بیدارش کنی تا وقتی ظهر بخوابه جییییغ 

بعدظهر دوساعت و نیم میخوابه 

اوایل یساعت میخوابید تا یساعت و نیم حالا شده اینقد 

شبم خاموش کنم اینقدددد جیغ میکشه که نگو 

واقعا تحمل جیغشم ندارم دبگه 

بعد ولم نمیکنه میبینی یساعت مختو تیلیت میکنه

بابا صبح که بیدارش کنی تا وقتی ظهر بخوابه جییییغ بعدظهر دوساعت و نیم میخوابه اوایل یساعت میخوابید تا ...

باید تحمل کنی منم مشکل شما رو داشتم ببین یه ساعتی رو تعیین کن مثلاً از ۱۲ شب شروع کن خاموشی بده رو حرفت بمون چراغ ها خاموش یه چراغ خواب روشن کن قصه شب براش تعریف کن بعد بگو باید بخوابیم همه شب ها می خوابند کسی بیدار نیست. بالاخره مجبور میشه بخوابه ولی از حرفت کوتاه نیا . کم کم نیم ساعت زودتر خاموشی بده مثلاً اگه ۱۲شب خوابید شب بعد ۱۱:۳۰ کن. تا برسونی به ساعت ده.

باید تحمل کنی منم مشکل شما رو داشتم ببین یه ساعتی رو تعیین کن مثلاً از ۱۲ شب شروع کن خاموشی بده رو ح ...

مرسی 

بعد عادت کرده باید فیلم ببینه 

جدیدا اینقد گوشی میگیره دستش آخر شبا و میاد رو پام تا تکونش بدم 

کاش گوشی هم شبا ندم بهش دیگه 

ولی گریه میکنه 

اخه به هق هق میفته خطری نداره؟