2777
2789
عنوان

چرا پسرا آدمو خر فرض میکنن

125 بازدید | 22 پست

طرف بهم میگه وای من تا حالا با هیچ دختری حرف نزدم اصلا ابراز علاقه بلد نیستم 

ولی از یه طرف همش به دو روز چت کردن نرسیده بهم میگه دختر کوچولوم یا دوستت دارم یا از یا حرفا که اصلا ازشون خوشم نمیاد 

یا مثلا طرف هی اصرار می‌کنه بهش تلفنی زنگ بزنی و پشت تلفن راحت و بدون خجالت حرف میزنه

خب کسی که اولین بارش باشه با یه دختر حرف میزنه که اینطوری رفتار نمی کنه آخه😑😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه حتما باید موقع حرف زدن با جنس مخالف سرخ و سفید شی؟ قدیم نیست که ...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

فقط بهت میگم دکمشو بزنتجربه برخورد با چنین پسرایی رو داشتم. اینا از همه هول ترن

طرف میگه کل عمرشو مسجد بوده و اهل این حرفا نیست

خب اگر نبود که نمی اومد الان با من حرف بزنه همشم ابراز علاقه کنه 

همشونم بکی تو زندگیشون بوده دعوتشون کرده خونه با اوضاع نامناسب و اینا کار خاصی انجام ندادن

یا یکی دو تا روابط داشتن که به خوبی و خوشی تموم شده

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

ب منم یک فردی میگفت کلی دخترروم کراشن،بهم چراغ سبز نشان میدادن ومن ب ایناهیچ توجهی نمیکردم،اکثرااچنین حرفایی میگن یامثلن من صرفااب توعلاقه دارم وهیچ کسی دیگ رونمیبینم

بر اساس تجربه میگم بی خیالش شو طرف مناسب نیست

طرف اولش که اومد پیویم هی می‌گفت ببخشید تو رو خدا من اصلا بلد نیستم چجوری با دخترا حرف بزنم 

وای باورم نمیشه دارم با یه دختر حرف میزنم یا می‌گفت الان میرم به دوستام پز میدم که دارم با یه دختر حرف میزنم 

مرسی که داری باهام حرف میزنی قلبم از استرس داره میاد دهنم

اصلا کاراش خیلی ضایع بود 

ب منم یک فردی میگفت کلی دخترروم کراشن،بهم چراغ سبز نشان میدادن ومن ب ایناهیچ توجهی نمیکردم،اکثرااچنی ...

هی بهم می‌گفت باورم نمیشه دارم با یه دختر حرف میزنم و الان میرم به دوستام پز میدم و فلان ...