2777
2789
عنوان

درس خوندن بیهود ترین کار تو دنیاس

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 60 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب الان فکر میکنی راحت بوده چون اونا واسه گذشتس واسه من سخت بوده همش سعی کردم شاگرد اول باشم بعد هم ...

خب گلم دوست نداری رهاش کن چه اشکالی داره؟ من معنی زندگیمو تو تحصیل میبینم حتی اگه به قول خیلیا به درامد هم نرسه برام مهم نیست شما سعی کن چیزیو پیدا کنی که بهش علاقه مندی 

بقیه تاپیک های ایشون رو بخون که کاملا انگیزه بگیری و حسابی درس بخونی

چرا اینجوریه تاپیکاش خدایی هرکدومش کلی نظر و بحث ایجاد میکنه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
❌️قابل توجه کسانی که میگن تحصیلات بیهوده‌س❌️کسانی به من توصیه به ادامه تحصیل دادن که بسیار موفق بودن ...

دیدی آدم یکار کنه پشیمون بشه بقیه رو هم تشویق میکنه برن اون کارو بکنن

چرا اینجوریه تاپیکاش خدایی هرکدومش کلی نظر و بحث ایجاد میکنه

سلطان حاشیه😂

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

منم دیپلم دارم خوب! 

اما حس میکنم اون جهانبیتی و دیدگاه ی ادم تحصیلکرده رو ندارم انگار ادم تک بعدی هست یجورایی جدا از کار کردن بنظرم ادم باید دانشگاه بره

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

اونایی به من توصیه کردن به تحصیل که همه‌شون روزانه حداقل ۱۵ میلیون درآمد داشتن البته به جز معلم

و بسیار عاشق کارشون هستن

اگه عاشق کارشون نبودن که تو شغلشون بهترین نبودن

معجزه کن صبر مرا 

به نظرم طول دوران تحصیل بیش از حد زیاده تمام وقت و انرژی جوانی از دست میره باید کوتاه و مختصر و مفید باشه چقدر از عمرم واسه حفظ کردن مطالب بیهوده مصرف میشه که واقعا نه کاربردی دارن نه به یاد میمونن