2777
2789
عنوان

تازه زایمان کردم مادرشوهر و خواهرشوهرا اسیرم کردن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2263 بازدید | 129 پست
خودم هم دوست ندارم بزارم بچمو.شوهرم قاطی می‌کنه که تو خسته میشی بد اخلاق میشی چرا نمیدی بچرو چند ساع ...

خب همینه دیگه

واسه تفریحت بچه رو میذاری پیششون، واسه تفریحشون باید بچه رو بدی بهشون.

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از چند ماهگی شروع میشه این پروسه تربیت؟ چیکار کنم اونموقع

به محض اینکه یکم نینی هوشیار شد باید حواستو جمع کنی وقتی پدر و مادرشو شناخت نباید به کسی بسپاریش 

اگر شیر خودتو میدی که خب خوبه میتونی بهونه ی شیر بیاری ولی اگر شیر خشکیه باید محکم باشی یه وقتایی بهونه بیار بگو خوابه یا تازه حمام بوده یا میخواد بره حمام یا دور از جون یکم علائم سرماخوردگی داره 

مثلا وقتی کسی میاد خونه مادرشوهرت و خواستن بچه بره پیششون بگو نگرانم یه وقت مریض بشه بهتره نیایم

اگه خواستی بفرستیش حتما حتما خودتم برو 

دیگه بچه رو بغل به بغل نکن بگو دکترش گفته ستون فقراتش دور از جون در معرض آسیبه بخاطر بغل های زیاد 

بگو این سری که بردمش دکتر کلی دعوام کرد که تو چه مادری هستی حواست به بچت نیست 

بگو دکتر گفته توی این شرایط که هزار مدل ویروس اومده بچه فقط باید تو خونه باشه توی جمع نباشه مریض نشه 

وقتی که نینی رو فقط با خودت بردی و عادت کردن که مادر و بچه رو با هم ببینن پایین یواش یواش بهونه هارو ببر سمت خودت بگو حوصله ندارم حالم مساعد نیست شرایطم خوب نیست انشاالله یه وقت دیگه 

بعد دیگه عادت میکنن 

ولی خب سعی نکن بچه رو ازشون دور کنی فقط شدیدا مواظب باش با حد و مرز 

یکم که بزرگ تر بشه اگه حد و مرز نذاری براش امکان داره واسه رفتن به خونشون هررررررکاری بکنه اونام ذوق کنن که بچه مارو خیلی میخواد اون موقع اس که شکست خوردی 

من تمام این حساسیت هارو با شدت و درجه ی بالا به کار بردم فعلا راضی هستم

مثلا چند وقت پیش نینیم یه سرماخوردگی کوچیک داشت منم شور کردم قضیه رو که اون روزی که اومده بودیم خونه ی شما فلانی سرفه میکرد و نینی منم درگیر شد با این ویروس ( وقتی دکتر بردم هم یواشکی صدای دکتر ضبط کردم که گفت جای شلوغ نبر و این چیزا) البته که از صدای ضبط شده استفاده نشد ولی خب یه وقتایی لازمه 

چرا سعی میکنید یه نسخه رو برای همه بپیچید؟ چند ماه اول اینجوریه و همه تو تکاپوی دیدن نوزادن منم اینط ...

من نظرم همونه که گفتم چون در این زمینه سواد کافی دارم و متاسفانه ب وفور موارد اینطوری دیدم که تهش با جنگ اعصاب و دعوا و ناراحتی از اون خونه خواهند رفت و حتی ب جدایی هم کشیده شده

این اصلا مسئله کوچیکی نیست!

از ۶ ماهگی ک بچه اسی غذاخور میشه با شرایطی که داره اولین چیزی ک نمیتونه کنترلش کنه رژیم غذایی بچشه

نمیتونه ب مادرشوهرش خواهرشوهرش بگه اینو ب بچه نده خوب نیست واسش

از ۶ ماهگی قراره دندون دربیاره، و خونواده شوهر یا خود اشی هنوز بچه رو بالا میبرن.. بچه اون موقع نیاز ب مراقبت بیشتری داره چون یا همش دستش تو دهنشه یا دنبال چیزیه بذاره تو دهنش ک دندون دراوردن اذیتش میکنه

هی اسهال میشه هی تب میکنه(این روندی هست ک معمولا همه بچه ها طی میکنن)

من با اینکه بچه ندارم، و تازه هم یکی سقط کردم،، اصلا اصلا دوس ندارم بچه بیارم تا وقتی که نتونم مسوولیتش رو کامل برعهده بگیرم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
من نظرم همونه که گفتم چون در این زمینه سواد کافی دارم و متاسفانه ب وفور موارد اینطوری دیدم که تهش با ...

عزیزم من خودم کلا مخالف رفت و آمد زیاد و تو یه ساختمون بودنم ولی مجبورم .شوهرمم رفت و امدیه.حالاهم مادرشوهرم از عشق زیاد به بچم داره وابسته میشه متاسفانه و مشکلم اینه.

بعدشم چرا نتونم بهشون بگم فلان چیزو نده یچم؟ سلامتی بچم مهم تره یا ناراحتی بقیه؟

من نظرم همونه که گفتم چون در این زمینه سواد کافی دارم و متاسفانه ب وفور موارد اینطوری دیدم که تهش با ...

اون قسمت رژیم غذایی خیلی سخته مدیریت کردنش 

من انقدر حساسیت های مختلف به خرج دادم که تونستم یکم از پسش بر بیام 

تصور کن پدر شوهر و مادر شوهر که معتقدن بچه باید همه چی بخوره و ما که بچه هامون همه چی خوردن چیزیشون نشد رو چطوری میتونی قانع کنی که طبق برنامه پیش برن در مورد بچه ی شما 

تازه هزار مدل برچسب هم میزنن که تو حساسی و بچه سوسول میشه و الی آخر 

اون قسمت رژیم غذایی خیلی سخته مدیریت کردنش من انقدر حساسیت های مختلف به خرج دادم که تونستم یکم از پس ...

من سر همین حساسیتم رو بچه یه دعوای مفصل با شوهرم کردم و حالا دهنم بستست جلو شوهرم و همش میریزم تو خودم و نمیتونم حساس باشم

عزیزم من خودم کلا مخالف رفت و آمد زیاد و تو یه ساختمون بودنم ولی مجبورم .شوهرمم رفت و امدیه.حالاهم م ...

حالا بعدا متوجه میشی 

اگه میتونی فردا بگی چی بدن چی ندن...

امروز رفت و آدمتونو کنترل کنید

مث کسی رفتار کنید ک از خونواده دورن حداقل ی کوچه مثلا

برای استراحت بچتو بده شوهرت نگهداره

همسرت هم تو مراقبت از بچه حتما باید شریک باشه 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست