2777
2789
عنوان

همه بهم میگن نامزدم زشته🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1608 بازدید | 121 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکل شما چهره ی نامزدت نیست ، مشکل اینه نمیتونی استخونای دستتو تو دهن یکی دیگه خورد کنی که انقد به خودشون احازه ی اظهار نظر ندن

اونقدر ادم درست و حسابي روي زمین هست که لازم نیست ب کسي شانس دوباره بدین! 

مهم اینه قلبت اینو پذیرفته/

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

تازه دختر گل

قیافه و تیپ به اینه که چقدر به خودت برسی

پسرا الان ابروهاشنو برمیدارن چه میدونم شمع سوزی و هزارتا کار دیگه مث قدیم نیست دیگه

Don't regret having a good heart All good things come back and multipy🌱🌙

آیا اخلاقش هم زشته؟

نه اصن

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

علف واسه دهن بزی باید شیرین بیاد.

حالا اطرافیانت مگه میخوان با نامزدت زندگی کنن؟

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

عزیزم وقتی پول داره میتونه بکوبه از نو بسازه....نگران نباش

من اینجا بس دلم تنگ است/ و هر سازی که میبینم بد آهنگ است/ بیا ره توشه برداریم/ قدم در راه بی برگشت بگذاریم/ ببینیم آسمان هر کجا آیا همین رنگ است؟  

قطعا مهمه که الان بخاطرش نظر خواهی میکنی گلم بیشتر دقت کن که اگه ازدواج کردی این مسأله فکرتو درگیر نکنه که خدای ناکرده دلزده بشی من خودم بشخصه خصوصیات ظاهری خصوصاااا قد آقا خیلی برام مهمه 

نه والاانفاقا جوابشونو میدم😂

خب منم جواب میدم ولی اگه اینطور بگن دوحالت داره

یا انقدددد ی چیزی رو خوشم اومده ک با حرف هیچکس پشیمون نمیشم

یا چون دو دلم ممکنه نظرم عوض شه

واسه همین ازت پرسیدم 

عزیزممهم خودتیخودت میخوای با اون فرد زندگی کنیکسیم که قیافه کسی رو به تمسخر میگیرهبویی از انسانیت نب ...

دقیقا🥲🙏🏻

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘