2777
2789
عنوان

انقدر حرصم میگیره از مجردای سایت که شوهر میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 16618 بازدید | 281 پست
واقعا درد داری و گریه می‌کنی از درد و شوهرت بازم به کارش ادامه میده و باز رابطه میخواد 😑😑😑 رابطه ...

آره اما تایم رابطه هیچی نمیفهمه

بعدش که تموم میشه میبینه گریه کردم عذرخواهی میکنه

خشکی واژن دارم و دارم درمانش میکنم اما میدونی برا معاشقه هم اگه هیچ مشکلی برا درد نداشته باشی ، تعداد رابطه زیاد روحتو داغون میکنه

حتی ممکنه گریه من از درد نباشه بخاطر اینه که حالم از رابطه زیاد به هم میخوره 

کمرم و پاهام دیگه جون ندارن

مرا دخمه در خاک ایران کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز شبتون هم اسمش رو ببرید دستاتون رو می بوسم. بیماری لاعلاج جسمی ذهنی روحی داره .‌خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم .

چخبره این همه رابطه خودت پر توقعش نکن هی لباس منظم هر روز و مسواک خونه مرتب چقد ب خودت استرس میدی سخ ...

قدرشو بدون .بعدا که بهت بی محلی کرد میای تاپیک میزنی شوهرم بهم سرد شده چکار کنم

خب اگه آدم نتونه کنترل کنه که ببخشید فرقش با حیوون جیه؟

دقیقا اونموقع اس که فرقی ندارن ولی خودشون که حالیشون نیس. وای یه بنده خدایی بود توی فامیلمون این مشکل و داشت بنده خدا خانمش میخواست ازش جدا بشه میگفت دیگه بریدم دیگه نمیتونم آخه گرم بودنم حدی داره بچه هامون بزرگ شدن این مرد همچنان من و بیچاره و مریض کرده . تا مرده معتاد به تریاک شد اونوقت بود که زنش یه نفسی کشید .چون تریاک شدیدا سرد میکنه 

عزیزم مقصر شمایی که خودت دوست نداری و اعتماد به نفس نداری چرا باید ادایی لباس بپوشی خودت باش بدنت و صورتت همون جوری که هستی خوشگل بدون 

که نخوای ارایش کنی تو خونه و لباس ادایی بپوشی و باشوهرت رو دربایستی داشته باشی 

خیلی

عزیزم بیش از حد حساس نباش چرا خیلی باید مسواک بزنی چرا باید بیش از حد به خودت برسی ؟؟ هر چیزی اندازه ای داره یعنی هر دقیقه آرایش کرده ای پیشش؟ماها هم که دلمون ازدواج میخواد یه ازدواج عادی میخوایم که طمع آرامشو بچشیم نه اینکه از خود واقعی مون دور بشیم

دقیقا اونموقع اس که فرقی ندارن ولی خودشون که حالیشون نیس. وای یه بنده خدایی بود توی فامیلمون این مشک ...

وای من شک کردم به بابام چون قند خون داره ورابطه اش با مامانم خیلی سرده بعضی موقع هام خیلی خودشو میخارونه نکنه اونم مصرف میکنه🙁

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

عزیزم بیش از حد حساس نباش چرا خیلی باید مسواک بزنی چرا باید بیش از حد به خودت برسی ؟؟ هر چیزی اندازه ...

دقیقا ادم باید خودش باشه حالا یروز سیو نکرده رنگ و رو پریده مگه کالا هستی که همیشه خوشگل و مرتب باشی 

مردا خودشون یه اب به صورتشون نمیزنن مسواکم هفته ای یبار

آره اما تایم رابطه هیچی نمیفهمهبعدش که تموم میشه میبینه گریه کردم عذرخواهی میکنهخشکی واژن دارم و دار ...

خق داری هر چیزی حدی داره 

الان رابطه برای شما فوبیا شده 

خب عذر خواهی می‌کنه ولی مثلا دوباره شب تکرار می‌کنه چه فایده داره 

الان روحت بیشتر آسیب دیده به نظرم 

خودتم داری به خودت سخت میگیری 

نیاز نیست همیشه مرتب و منظم باشی 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

حدس میزدم ازدواج زود هنگام داشتی برای همینه اینقدر ناراضی هستی آره کاش میشستی درست میخوندی بعد ازدواج میکردی اونوقت روابط جنسی اینجور برات عذاب آور نبود یا فکر نمیکردی باید هنیشه لباس ست و میکاپ داشته باشی ازدواج توی سن مناسبش بسیار آرامش بخش و لذت بخشه من۲۶سالگی ازدواج کردم و هیچکدوم از احساسات شما سراغم نیومد خب یه خورده اوایل دلتنگ خانواده و نازکشیدناشون میشدم ولی در کل ازدواج خوب و به موقع باعث ارتقای سطح زندکی و روحیه و آرامش میشه البته به نظر من