2777
2789
عنوان

انقدر حرصم میگیره از مجردای سایت که شوهر میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 16601 بازدید | 281 پست
هر پوزیشینی که باشه... وقتی حالت بده وقتی درد داری وقتی تحمل نداری وقتی وسطش از درد گریه میکنیچه فرق ...

حتما دکتر زنان برو .شاید عفونت داری و یا ببخشید معاشقه نمیکنه قبلش شاید و تو آماده نیستی

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اینقدر سختش میکنین

مگه مهمونیه ک دم ب دیقه باید مرتب و تمیز باشی ک از خواب بلن شد اماده باشی،زندگی متأهلی باید ارامش بیاره ن استرس

اینکه هر لحظه نگران باشی ک مرتب نیستم الان چی میگه ک نشد زندگی،اتفاقا ازدواجه خوب،خیلی شیرینه البته با کسی ک تورو تو هر سر و وضعی ببینه بازم عاشقت باشه

منم متأهلم و همسرم فوق العاده گرمه ،ولی اصلا این همه سختگیری نداریم،اونقد منو با لباس گشاد و موهای ژولیده و بهم ریخته دیده اصلا تو رابطه هم تاثیر نداشته

مزخرف ترین کار دنیا:ازدواجفرض کن باهاش دعوات بشه بلاکش کنی تلفانشم قطع کنی بعد یدفعه کلید بندازه بیا ...

واااای دقیقااااا 

باهاش بحثم میشه تو گوشی، بلاکش میکنم از همه جا

شب یهو میاد بالاسرم

وحشتناکههههههه اونجاست که تنها کاری میتونی انجام بدی پناه ببری به زیر پتو 

مرا دخمه در خاک ایران کنید
غدا خودش چون آشپزه از بیرون میاره همیشهولی‌خودش تو خونه خییییلی مرتبه حتی لیزر هم رفته نمیخوام کم بی ...

خوب عزیزم خسته میشی بشین باشوهرت دوستانه حرف بزن بگو من این مدلی که دلم میخواد راحتترم اون میخواد از تو کم نیاره توهم از اون چه خبره مگه هردوتون فکر میکنم رودروایسی دارین با هم زیاد راحت نبستین

یه سمت قضیه مجردی هم سختیای خودشو داره مجبوری به ساز بقیه برقصی استقلال و خونه خودت و داشته باشی نع ...

اصلا دقت کردم رفتارشون با مجردا ومتاهلا فرق میکنه حتی اگه هردوتون هم سن باشین بعد مثلا بغضی مواقع مامان بابات یه جایی میرن مثلا شهرستان بعد مجبوری بری باهاشون 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

اسی اولش اینطوریه انگار باهم رودروایسی دارین

ولی چندسال از زندگیتون بگذره همه چی عادی میشه حتی رابطه

من با اینکه مجردی زندگی راحتی داشتم یه دونه بودم و زودم ازدواج کردم ولی زندگی متاهلی رو ترجیح میدم سخت نگیر بنظرم خودت خیلی حساسی 

وای رفته بودم دکتر زنان، دکتر مرد بود ،یه خانم نه ماهش بود باردار بود اومد تو به دکتر گفت آقای دکتر ...

احتمالا شوهره هار بوده وخودخواه مردی که زنش وضعیتش اونجوری هست مرده نباید خودش یه کم برای سلامتی بچه اش وخانمش کنترل کنه زندگی که فقط رابطه جنسی نیست