2777
2789
عنوان

انقدر حرصم میگیره از مجردای سایت که شوهر میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 15630 بازدید | 281 پست
وسط عملیاتتون یه دو دیقه هم زندگی کنین

قدرت تخریب۱۰۰/۱۰۰

سال ها به دنبال کسی میگردی تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹خوشحال میشم روح پدربزرگم رو به یک فاتحه دعوت کنید🙂✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله موفق باشی اینم خواهرانه بهت میگم اگه شاغل شدی بعد ازدواج کردی خیلی از زندگی جلو میفتی من اشت ...

اره میدونم مامانمو بارها دیدم که بهم میگفت

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

منم متاهلم ولی مشکلات تورو ندارم چون خود سانسوری نمیکنم 

منم ادمم خب چهره بی میکاپ دارم منم حق دارم بدون شیو باشم قرار نیست عروسک جنس.ی باشیم که 

خیلی راحت کنار هم عین دوتا ادم متمدن با شعور زندگی میکنیم رابطه هم یه چیز دو طرفس نخواستی نباید مجبور شی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

همه که مثل شما نیستن

ما هرشب هرشب رابطه نداریم، گاهی تا یک ماه هم نداریم باید هردومون آمادگیش رو داشته باشیم ، اصلا اجباری نیست

من صبح ها با همین موهای شلخته باهاش خداحافظی میکنم

گاهی شب میاد یادم میاد موهام رو شونه نزدم

لباسام گشاد و راحته

خودش میگه آدم باید تو خونش راحت باشه

نهایت هفته ای یه بار به خودم میرسم و لباس خوب می‌پوشم که طفلی ازم وحشت زده نشه

چون شما تحت فشاری قابل تعمیم به همه نیست

من زندگی متاهلی مو از مجردیم بیشتر دوست دارم

الهم عجل لولیک الفرج
۱۹سالمه۲ماه

همونه پس این همه خود سانسوری داری 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

از نقطه امنت خارج شدیطبیعیه که احساس خستگی میکنی و عادت نداری و اینکارارو یجور وظیفه میدونیبنظر منم ...

پس تا 25 فکر ازدواج از سر بیرون میکنم 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

ببین خودت شوهرت بد عادت کردی حالا چرا هر دیقه حموم چه خبره همش باید مگه به دل شوهرت باشه مگه اینا کین تو دیگه خیلی وادادی راحت تو خونت هر چی دوست داری بپوش حوصله نداری غذا درست نکن مگه مجبورت کرده