2777
2789
عنوان

من از خانومایی که مهاجرت کردن خیلی شنیدم که

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 30 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله درسته منم موافقم هم به دلیل چشم و هم چشمی هم اولویت هایی ک غلط هست ینی برای خارجیا لباس و آرایش ...

دقیقا مثلا ما ناخوداگاه ممکنه شوهرامون هم مقایسه کنیم انگار فرهنگ اینطوری حا افتاده شوهر پولدارتر زرنگ تر و موفق تر

😎💚🐬
حرفاش به نظر منطقی میاد شاید فرهنگ شرقی این مدلیه

نمیدونم ما نمیفهمیم چی میگه ماک مسکو نبودیم🤣

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
چون از قدیم جا افتاده قاپ یه مردو بدزدی خیلی شاهکار کردی...الانم نگاه کن دختری ک ازدواج کرده چه ارج ...

دقیقا... انگار بخشی از دستاورد دختر حساب میشه حتی ارج و قرب اجتماعی بالاتری داره مثلا جامعه به خانومای مجرد نگاه منفی تر و متفاوت تری داره

😎💚🐬
نمیدونم ما نمیفهمیم چی میگه ماک مسکو نبودیم🤣

مسکو رو نمیدونم ولی شنیدم زن های روس تبار مثل اوکراین از نظر اخلاقیات خیلب جالب نیستند. مثلا اوکراین و روسیه بیشتر زن های تن فروش داره اکثرا هم به کشورهای مختلف صادر میشن. 

😎💚🐬
دقیقا مثلا ما ناخوداگاه ممکنه شوهرامون هم مقایسه کنیم انگار فرهنگ اینطوری حا افتاده شوهر پولدارتر زر ...

بله همینطوره و بااینکه من خودم یه‌زن متاهلم و ۳۰ سالمه به شدت بدم میاد از این رفتارا و حتی فراریم 

بله همینطوره و بااینکه من خودم یه‌زن متاهلم و ۳۰ سالمه به شدت بدم میاد از این رفتارا و حتی فراریم

خیلی به خودت افتخار کن که بلوغ عقلی داری به نظرم مقایسه کار به شدت نا بالغانست

😎💚🐬

دلیل دوری و دشمنی ایرانی های خارج از کشور را در چند چیز می بینم. ١.‌متاسفانه بیشتر مردم ایران به شدت اهل رقابت و چشم و هم چشمی هستند و جایی که رقابت و مقایسه میاد، دوستی و محبت واقعی وجود نداره. ٢. تعداد کمی می تونند صرفنظر از اختلافات سیاسی و مذهبی همدیگه را بپذیرند و دوستی کنند. ٣. اطمینان و اعتماد به همدیگه ندارند.

ریشه اش هم مشخصه و نمیشه اینجا راجع بهش صحبت کرد. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
مسکو رو نمیدونم ولی شنیدم زن های روس تبار مثل اوکراین از نظر اخلاقیات خیلب جالب نیستند. مثلا اوکراین ...

ن اتفاقا خیلی خوش پوش هستن و سطح زندگی بالایی دارن و بخودشون اهمیت میدن 

البته ک اینکه روسپی هستن بخاطر زیبایی نسبتا بالایی ک داررن هم هست خیلی خوشگلن و درصد بالاییشونم هم هستن هم خوش اندام و هم زیبا واقعا تو دنیا خواهان دارن ولی خوب میگه سرد و مغرور هستن اصولا

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
دلیل دوری و دشمنی ایرانی های خارج از کشور را در چند چیز می بینم. ١.‌متاسفانه بیشتر مردم ایران به شدت ...

به نظرم به شما باید عنوان کامنت طلایی لقب داد 💚من با تمام موارد موافقم

😎💚🐬