2777
2789
عنوان

چقدر با درس خوندن موافق هستین

94 بازدید | 19 پست

خوبه یا نیست

اصلا معدل یه بچه باید چقدر باشه

به نظرتون بچه ایده ال چجوری هس

همین فقط لطفا رد نشید با سخنان گران قدرتون ما رو مشرف کنید ممنون 

بچه؟

برای بچه جوری که فکر و ذکرش درس بشه خیر موفق نیستم

ولی برای کسی که میدونه راه زندگیش فقط درسه به شدت موافقم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونی برای ایرانی ها درس از قدیم الایام با ارزش بوده و انسان عالم و با تحصیلات را احترام میگذاشتند... البته برای تمام جهان اینطوره ولی برای ما یه طور خاص... ولی به نظرم درس و سایر جنبه ها را باید با هم پیش برد

من در آینده بچمو‌ میفرستم هر رشته ای و هر زمینه ای که دلش خواستعین خودم بزور اومدم تجربیاونو نمی فرس ...

نویسنده خوبی هستم مقام های استانی

گوینده خوبی هم هستم

اما این وضع نتیجه انتخاب اشتباه خودم بود با این که بعد این همه درد باز تا وجود دارم دوسش دارم اما راضی نه نیستم واقعا

چرا نمیری دانشگاه صدا و سیما..گوینده و نویسنده هم میخوان

مگه دانشگاه داره؟

چنین اجازه ای بهم نمیدن

به نظرشون بودن یه دختر جلو همه اشتباه است

دوست دارم چنیندچیزی رو

وقتی شعر میخونم یا مینویسم

انگار دوباره همه چی درست میشه