2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم نمیزارن لباس نو هاتون رو بپوشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1631 بازدید | 80 پست
بگو مگه من بچم لباسامو قایم کنم😐

خواهرم یه سری میگفت برای بچه هام ۶ سالشونه پسرن میگف میریم خرید خودشون انتخاب میکنن میریم مهمونی خودشون انتخاب میکنن چی بپوشن گوش نمیدن حق انتخاب با خودشون 

من چقدر بیچارم ک ۲۲ سال سن دارم اندازه ی بچه ی ۶ ساله نیستم 

الان به بچه نمیشه امر و نهی کنی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین فقط رو خواستت پافشاری کن شاید یه سال طول بکشه تا عادت کنه به کارات ولی بلاخره براش عادی میشه اگه وا بدی و به حرفش گوش بدی و فقط جاهایی که اون میگه کاپشنتو بپوشی اونوقت بهش یادآوری میکنی که میتونه بهت زور بگه اشک و ناراحتی و گریه زاریم نداریم خیلی جدی و قاطعانه برخورد کن هر چیزی که دیدی دوست داری و دیدی توانایی خریدشو داره برو بخر بکی دوبار اول سرت  داد میزنه پرو بازی درمیاره و ممکنه این وسط ناراحتمم کنه ولی اصلا اهمیت نده بازم تلاشمو بکن تا عادت کن بخدا با غصه و مظلوم بازی هیچی درست نمیشه با مردا فقط و فقط باید قاطعانه برخورد کرد اگه نداشت میگفتم درکش کن شاید فشار مالی روشه ولی خودت میگی توانایی خرید رو داره پس کوتاه نیا

درسته کینه خوب نیست ....ولی زشته یه بدی هایی بی جواب بمونه

ببین فقط رو خواستت پافشاری کن شاید یه سال طول بکشه تا عادت کنه به کارات ولی بلاخره براش عادی میشه اگ ...

ببین میگی پافشاری کن درسته 

الان اونشب ک خریدیم بهم گفت مهمونی ها فقط بپوش من امشب به حرفش گوش ندادم و بپوشید دوباره دعوا راه نداخت ک چرا پوشیدی دیگه نپوشی حق نداری بپوشی 

آخه براش عادی نمیشه سر هر لباسی اینطوری میکنه چقدر دعوا خسته شدم از اخلاق هاش هیچ کس بین این همه‌ آدم نگفت اره شوهر منم اینطوره هیچ کس 

وا، مرد حسابی تو که پوله رو دادی، لااقل بذار دلتون خوش باشه، هم پولو داده هم نمیذاره لذتشو ببری!!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
ببین میگی پافشاری کن درسته الان اونشب ک خریدیم بهم گفت مهمونی ها فقط بپوش من امشب به حرفش گوش ندادم ...

بگو این لباس مال منه، اینکه بخوام کجا بپوشم کجا نپوشم در اختیار منه!

متاسفانه شوهرت هم خسیس هست هم کنترلگر!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.