2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم نمیزارن لباس نو هاتون رو بپوشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 80 پست

برعکس شوهر منه... من لباس نوهام رو میذارم برای جاهای مهم . شوهرم میگه چرا فلان لباس نویی که خریدی رو نپوشیدی ( حالا همون موقع مثلا داریم میریم خرید ) میگم حیفه بخدا برای خرید بخام اونو بپوسم

منطقی باهاش صحبت کن بگو اخه وقتی دوس دارم نپوشم پس کی بپوشم ، خودمون لایق اینیم از وسیله هامون لذت ببریم ، من مواظب لباسام هستم ، ولی دوس ندارم هی ازت استرس بگیرم ، دوس دارم مواظبش باشم و وقتایی که دلم خواست بپوشم ، من که بچه نیستم !

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برعکسه شوهر منتعریف میکنه یه کت شلوار داشتم ذوق پوشیدنش داشتم انقدر گفتن صبر کن عید... کوتاه شده بود ...

دقیقا...شوهرم تومغازه که پولشو حساب کنه ،میگه بپوشین....اینقدر از لباس نگه داشتن بدش میاد....لباسی که بخری نپوشی،میگه پس برای چی خریدین......خودش تعریف میکنه میگه بچه که بودیم..پدر مادرمون برامون لباس درست و حسابی نمیگرفتن....

میگه بچه بودم برام ی کاپشن گرفتن که ۵ سایز به تنم بزرگ بود...کلا مردانه بود.....الانم لباسی که برای ما میگیره اگه مدام نپوشیم ناراحت میشه.......هر کس ی اخلاقی داره

میدونی این نشات از کودکیش میگیرهتو کودکی های ما همیشه لباس نو واسه مهمونی بودلباس نو رو باید تو کمد ...

دقیقا

هرچی ظرف و ظروف قشنگ و جدید رو هم نو نگه میدارن برای مهمون 

خودت باید عزیز باشی و از تمام وسایلت به خوشی استفاده کنی تا وقتی زنده ای

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

عزیزدلم اینجوری نگو

خوب منزل پدرشوهر هم جای رسمی دیگه

بعدش تو‌زمستون مگه چندتا مهمونی رسمی میرید که نگه داری سال بعدم حامله ای چییزی باشی اصلا معلوم نیست تنت بشه یا نه

بگو لباس برای منه تصمیم گیریشم به عهده منه 

‏در‌ من خری به گل نشسته.

بعدش بگو یا نگیر ، یا زحمت میکشی چیزهایی که دوس دارمو میخری بزار با دلخوش ازشون لذت ببرم

دبگه نمیخام لباس بخرم خدا شاهده هر سری حتی یه جوراب هم خریدین برام تعیین کرده کجا باید بپوشم 

امشب گوش ندادم پوشیدم شد جنگ

من باشم پرت می‌کنم جلوش دیگه نمی پوشم

مگه برده گرفته لعنتی

روزها رفتند و من دیگر  خود نمی دانم کدامینم             آن منِ سرسخت مغرورم  یا   منِ مغلوبِ دیرینم    
عزیزدلم اینجوری نگوخوب منزل پدرشوهر هم جای رسمی دیگهبعدش تو‌زمستون مگه چندتا مهمونی رسمی میرید که نگ ...

خیلی دلم شکسته 

همه ی اینا رو بهش گفتم از ابن ناراحتم خونه ی پدرم نبود ک برام بخرن اینجا هم ک میخره نمیزاره با دل خوش بپوشمش