2777
2789

دوستان من ناخونامو ژلیش کردم چنده روزه 

امروز دیدم ناخن سبابه ام‌ نیست😐😐

هیچ اثری از ژلیش روی ناخونم نیست نه خراشیده شده نه مواد روشه هیچی هیچی انگار غیب شده 

خیلی ترسیدم 

سطح ناخونمم صاف و نرررم انگار نه انگار تراشیده شده کسی دلیلشو میدونه؟ 

اینم بگم کارش عالیه و هیچ وقت این اتفاق نیوفته که بخواد ژلیش خود به خود کنده شه ولی اگه میشد بالاخره ردی روش بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نی نی سایت نیست که...😐

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

الان خداوکیلی توقع داری بگیم جن برداشته  

خوب کنده شده دیگه  

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍