2777
2789
عنوان

پرده ب‌ک ا ر ت

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 25 پست

پرده اول کار نیست که بترسی . اون ته کار هست و پس از ازدواج از بین می‌ره . اگه خواستی چکاپ کنی برو پزشکی قانونی . و برعکس اسمش اصلا ترس نداره ، یه خانم خِبره در عرض یک ثانیه با دستگاه نگاه می‌کنه و بهت میگه که داری یا نه و حتی نوع پرده را نیز برات مشخص می‌کنه . اگه بخوای برات ثبت می‌کنه و بهت برگه گواهی میده اگه نخوای هم خدافظ می‌کنی و خلاص . اصلا با اسم جعلی برو ، چهره نگار که ندارن . مجبورت هم نمیکنه به درخواست خودت معاینه نمیکنه . در عوض دلت قرص میشه . پیشنهاد میکنم نزد دکتر زنان نروی و پیش پزشکی قانونی بروی . مثل یه مطب دکتر می مونه . سرشون هم همیشه خلوته . مراجعین فقط برای چکاپ بکارت نزدشون نمیرن وکلی موارد دیگه هست که باید چکاپ کنن مثل سلامت قلب قبل از جراحی بینی و .... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین پارگی دخول کاملا با پارگی ب ولسطه ضربه اینا مشخصه

من خودم معاینه میکردم...

پارگی بکارت بدلیل دخول قسمت پایین حلقه بکارت هست

و کاملا قابل تشخیصه...

برو دکتر بگو میخوام بدونم بکارتم از چ نوعیه و خونریزی دارم شب عروسیم یا نه (با این بهونه چک کن تا ترست تموم شه)

چیزی نشده نترس

اونایی که میخوان بگن بکارت وجود نداره و چرته و... اصلا ریپلای نکنن منو

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
پرده اول کار نیست که بترسی . اون ته کار هست و پس از ازدواج از بین می‌ره . اگه خواستی چکاپ کنی برو پز ...

اشتباه تایپی نوشته شده دستگاه . ولی با دستکش با دست خودش نگاه میکنه .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ می‌خوابی روی صندلی مخصوص پاها هوا 😂 در عرض سه شماره نگاه می‌کنه میگه پاشو بیا پایین  

اشتباه تایپی نوشته شده دستگاه . ولی با دستکش با دست خودش نگاه میکنه .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ می‌خوابی روی صندلی ...

فکر کنم شهرمون پزشک قانونی نداره

باید برم جای دیگه، ببینم میتونم مامانمو بپیچونم برم🤦‍♀️

فکر کنم شهرمون پزشک قانونی ندارهباید برم جای دیگه، ببینم میتونم مامانمو بپیچونم برم🤦‍♀️

زنگ بزن 118 ، بگو شماره پزشکی قانونی شهرتون را بده بهت ، بعد زنگ بزن پزشکی قانونی ، ازت می پرسه برای چی میخوای ؟ باید بگی برای چکاپ بکارت . بعد دوباره اون بهت شماره ی مطبی که زیر نظر قانون‌ هست را بهت میده .